Connect with us

Király repjegyek

Őszi színek a világban: “SPOROLJ” és repülj Rómába októberben 8 912 Ft-tól!

Őszi színek a világban: “SPOROLJ” és repülj Rómába októberben 8 912 Ft-tól!

Meglehet a nagy föld körüli utazások még egy ideig váratnak magukra, ősszel azonban már messzebbre is tekinthetünk kis hazánknál… Az októberi hónap kedvelt desztinációi közül válogattunk hát most mi is, mintegy ízelítőt adva, hogy Rómát idén 8 912 Ft-tól is felfedezhetjük. Mutatjuk hogyan.

Nézzünk szembe a tényekkel. Az emberek különböző dolgokat szeretnek… Ahelyett, hogy órákat töltenél utazási blogok és top 10-es listák között barangolva, amelyeket olyan emberek írtak, akiknek teljesen más az érdeklődési köre mint neked, kezdhetnénk talán azzal is, hogy megkérdezzük: mi fontos számodra egy úti cél felfedezésekor? Mi állítjuk, utazni nem csak nyáron lehet. Az ősz a nagyvárosokban kisebb tömeget, kevesebb sorban állást, csodálatos ízeket, illatokat, na és persze színeket jelent. Ha minket kérdeztek, nincs romantikusabb egy városi sétánál a meleg őszi színek között akár otthon, akár Róma szívében kel útra az ember. Egy kényelmes lábbeli, egy jó kis vízhatlan kabát és élvezhetjük is a szabadság édes ízét. Lássuk be, igazán ránk fér!

  • Pro tipp: Használd a SPOROLJ kódot a repjegy vásárlása során és 3000 Ft értékű kedvezményt adunk. A kedvezményes kódot a Fizetési mód lépésben tudod érvényesíteni, a jobb felső sarokban jelöld be a Kupon felhasználása lehetőséget. Kisokost erről itt találsz.

Összességében a helyiek azt mondják, hogy Róma biztonságos hely a látogatásra. Valójában a legbiztonságosabb olasz városok között szerepel. Biztonságosabb mint Milánó, Bologna vagy épp Firenze. Ráadásul ha mindig is titkos vágyad volt Róma igazi ízét érezni turisták tömege nélkül, nem is kellhetnél jobbkor útra.

Veled tartunk a kirándulás során is:

Hasznos információk mielőtt útra kelnél:

Olaszországban és az alábbi országcsoportok vonatkozásában nincsenek érvényben utazási korlátozások:

  • EU tagállamok (kivéve Horvátország, Görögország, Málta, Spanyolország, Románia és Bulgária)
  • Schengeni tagállamok (Magyar állampolgár Magyarországról tehát korlátozás és karanténkötelezettség nélkül beutazhat Olaszországba, azonban a testhőmérsékletét bármikor ellenőrizhetik az olasz hatóságok.) 
  • Egyesült Királyság, Észak-Írország
  • Svájc, Izland
  • Andorra, Monacói Hercegség
  • San Marino, Vatikán

2020. augusztus 13-a óta azoknak, akik Horvátország, Görögország, Málta, Spanyolország területén történő 14 napon belüli tartózkodást, vagy áthaladást követően utaznak Olaszországba, a belépést megelőző 72 órán belül elvégzett negatív PCR/antigén teszteredményt kell bemutatniuk, ennek hiányában a belépést követő 48 órán belül ilyen tesztnek kell alávetniük magukat. A Románia és Bulgária területéről beutazók karanténkötelezettség mellett léphetnek az országba. A teszteredmény bemutatásának kötelezettsége nem vonatkozik az átutazókra, amennyiben 36 órán belül elhagyják Olaszországot.

Hasznos linkek:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top