Connect with us

Hírek

Megváltoztak a terveid? Módosítsd repjegyed legújabb szolgáltatásunkkal

Megváltoztak a terveid? Módosítsd repjegyed legújabb szolgáltatásunkkal

VÉGRE! Már megvan a repjegyed és alig várod az utazás napját? A foglalás során eszünkbe sem jut, hogy utazásunk esetleg meg is hiúsulhat. És ahogy mondani szokás, ember tervez Isten végez, és az élet váratlan bonyodalmakkal is járhat, főleg ha utazásról van szó. A váratlan eseményeket nem minden esetben fedezi a biztosítás, vannak dolgok, amelyeket nehéz megmagyarázni, ezért találtuk ki új szolgáltatásunkat: „Bármilyen okból történő módosítást”.

Az új szolgáltatásunkkal az indulás előtt legfeljebb 3 nappal indoklás nélkül módosíthatod repjegyed.

Hogyan működik?

Amennyiben megvásárolod a Bármilyen okból történő módosítás szolgáltatást, akkor a foglalás árának akár 80%-áig kreditet kapsz a repjegyed adatainak módosítására. Megváltoztathatod például az indulási dátumot, de akár az úti célt, sőt a légitársaságot is, ha a kapott jóváíráson és az általános szerződési feltételeken belül erre jogosult vagy.

Amint a módosítási kérelmed feldolgoztuk, felajánljuk a rendelkezésre álló lehetőségeket a repjegyed módosítására. Miután kiválasztottad és beleegyeztél a módosításba, azonnal elküldjük az új foglalási adatokat. Ha a módosítás díja kevesebb, mint az eredeti foglalás 80%-a, természetesen nem kell további díjat fizetned.

Milyen feltételeket kell betartani a szolgáltatás igénybevételéhez?

 • A foglalás bármely elemének módosítására az indulás előtt 3 nappal (72 órával) van lehetőség
 • Nem kell semmilyen indokot vagy dokumentumot csatolnod
 • Ez egyszeri módosítás – a különböző űrlapokon/alkalmazásokon nem lehet többszörös módosítást végrehajtani
 • A foglalási ár 80%-ának megfelelő kreditet azonnal fel kell használni, ez nem visszatérintendő
 • A kreditet a Pelikánon keresztül lehet felhasználni

Mikor nem lehet igénybe venni a szolgáltatást?

 • Amennyiben Te, a Pelikán vagy az utazásszervező mondja le a foglalást
 • Ha az indulás előtt kevesebb, mint 3 nappal később kér módosítást
 • A kredit összege foglalásonként nem haladhatja meg a 3 000 eurót
 • A kredit fedélzeti osztályváltásra nem érvényesíthető

Hogyan vásárolhatod meg a Bármilyen okból történő módosítást, és mennyibe kerül?

A Pelikán új szolgáltatása a jegyfoglalás során vásárolható meg. A Bármilyen okból történő módosítás hozzáadásának lehetőségét a „Jegy frissítése” részben találod. Figyelem, ezt a szolgáltatást utólag már nem tudod megvásárolni.

Utazzon kényelmesen

A szolgáltatás ára rendeléstől és a foglalás árától függ.

Hogyan kérheted a módosítást?

2 lehetőséged van a módosítás alkalmazására:

Ezt az űrlapot a repülőjegyed megrendelésekor kiküldött e-mailben találod.

 • A másik lehetőség, hogy kapcsolatba lépsz az Ügyfélszolgálatunkkal a [email protected] címen.

Miután feldolgoztuk a kérésed, különböző ajánlatokat küldünk az adatok módosítására. Amint kiválasztottad és beleegyeztél a módosításba, azonnal elküldjük az új foglalási adatokat.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

 • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
 • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
 • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top