Connect with us

Kedvezmények

A Korean Air ismét INGYENES luxusszállodát kínál hosszú átszállásodhoz!

A Korean Air ismét INGYENES luxusszállodát kínál hosszú átszállásodhoz!

Óceánia felé veszed az irányt a Korean Air légitársasággal? Hosszú átszállás esetén ismét igénybe veheted ingyenes szálláslehetőségüket egy fényűző szállodában. Íme egy összefoglaló a feltételekről, ha te is szívesen kihasználnád ezt a lehetőséget!

Ingyenes luxushotel a Koren Air-től – ki jogosult rá?

  • Európa és Óceánia közötti repülőjáratokra érvényes 2022. nov. 1-től
  • A repjegynek KE kóddal kell rendelkeznie, azaz nem lehet szó más légitársasággal való „codeshare” együttműködésről
  • Ingyenes éjszakára akkor vagy jogosult, ha az első elérhető járatod a szöuli Incheon repülőtérre érkezés után több, mint 12 óra múlva indul (maximum 24 óra)
  • A szálloda 19 éven felüli utazók számára érhető el – a fiatalabbak felnőtt személlyel osztozhatnak a szobán
  • Az utasnak a K-ETA rendszerben (LINK) kell kitöltenie az online regisztrációt – ez minden olyan utasra vonatkozik, akinek nincs szüksége vízumra a Dél-Kóreába való beutazáshoz. A kérelmet az indulás előtt legkésőbb 72 órával kell kitölteni.
  • Ha a felsorolt feltételeknek eleget teszel, a szolgáltatást a Pelikánon keresztül is igényelheted – kérjük, vedd figyelembe, hogy ezt legkésőbb 3 munkanappal az indulás előtt kell megtenned.

A repülőtérre érkezés után csak kövesd a szokásos eljárást, azaz mutasd be érvényes okmányaidat a repülőtér bevándorlási hivatalában, majd menj a repülőtér első emeletén található A2-es szektorba. Ezt követően ingyenes transzferrel utazhatsz a szállodába.

5* Grand Hyatt Incheon hotel (12 óránál hosszabb átszállás esetén)

Kedvezményes Korean Air repjegyek:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
To Top