Connect with us

Hírek

Felfüggeszti budapesti járatait a Wizz Air

Felfüggeszti budapesti járatait a Wizz Air

8 város kivételével (London-Luton, Eindhoven, Barcelona, Bázel, Dortmund, Stockholm (Skavsta), Szkopje és Szarajevó) minden budapesti útvonalán felfüggeszti a járatokat a Wizz Air. Március utolsó napjaiban és áprilisban csak a fent említett 8 városba fognak közlekedni a Wizz Air gépei.

A légitársaság egyelőre nem törölte májusi járatait. De a kialakult helyzet miatt ez szinte óráról órára változhat. Ezért a külföldön rekedt utasoknak azt javasoljuk, hogy minél hamarabb vásároljanak új repjegyet.

A légitársaság márciusban 30%-kal teljesített kevesebb járatot 2019-hez képest, a flotta 85 százaléka mostanra már kényszerpihenőn van, de továbbra sincs kizárva a fapados teljes leállása. A légitársaság kedden jelentette be, hogy május 1-ig felfüggeszti a debreceni bázisának működését.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top