Connect with us

Király repjegyek

UTOLSÓ helyek! New York retúrjegy 134 900 Ft-ért!

UTOLSÓ helyek! New York retúrjegy 134 900 Ft-ért!

FIGYELEM! A Budapest–New York-i járatunkra már csak néhány hely maradt üresen! Nem csodáljuk, hiszen most csupán 134 900 Ft-tért vásárolhatod meg a repjegyed! Ha neked is örök álmod, hogy meglátogasd a Nagy Almát, akkor erről semmiképp sem maradhatsz le. Utazásod kényelméről a nagyszerű KLM légitársaság gondoskodik. Plusz az árban a kézitáska mellett, egy maximum 10 kg-os poggyászt is magaddal vihetsz! Álmaid utazásától már csak egy kattintásnyira vagy! De vigyázz, a helyek gyorsan fogynak, le ne késs róla!

Akciós repjegy New Yorkba

Miért utazz a KLM légitársasággal?

A holland KLM légitársaság egyaránt híres a pontosságáról, a remek fedélzeti szolgáltatásairól, a kedves utaskísérőiről és a finom ételeiről. Európa egyik legnagyobb légitársasága számtalan elégedett utast mondhat magáénak, hiszen a világ egyik legrégebbi légitársasága is. Első járatát még 1920-as években indította el, így a közel 100 éves múltra tekinthet vissza. A KLM évente több mint 130 úti célra utaztat. Így bátran válogathatunk a desztinációk közül.

A KLM légitársaság előnyei:

  • kényelmes székek
  • finom ételek
  • kedves személyzet
  • pontosság
  • remek szórakoztató rendszer a fedélzeten
  • az ár tartalmazza: a 10 kg-os kézipoggyászt is.

Ha esetleg többet szeretnél megtudni a légitársaság magasabb szintű osztályáról, nyugodtan olvasd el cikkünket: A KLM business osztálya

Hasznos tippek tőlünk: mit nézz, ha New Yorkban jársz!

Utazási okmányok

Az Egyesült Államokba történő utazáshoz érvényes útlevélre van szükség, amely a tartózkodás  tervezett vége után még legalább hat hónapig érvényes. Az USA-ba való utazás előtt köteles vagy beszerezni a szükséges elektronikus engedélyeket. Tudd meg, hogy hogyan juthatsz ESTA engedélyhez (lépésről lépésre) ITT. Valamint felhívjuk a magyar állampolgárok figyelmét, hogy az utazásuk előtt tájékozódjanak a legális tartózkodás feltételeiről, valamint a belépés szabályairól.  

Tipp alkalmazásra: Revolut

Van egy hasznos tippünk a számodra, mégpedig a Revolut fizetési szolgáltatás, Európa leggyorsabban növekvő pénzügyi technológiája. Az igényes utazók kedvence, de használata azok számára is célszerű, akik csak alkalmanként vagy minimálisan utaznak. Egy brit fintech startupról, vagyis korai fázisú vállalkozásról van szó, amely az utóbbi években rendkívüli népszerűségnek örvend. Annyira, hogy a Revolutot banki licenciával látta el az Európai Unió.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre
To Top