Connect with us

Király repjegyek

Tíz ikonikus nagyváros tíz fantasztikus repjegy már 29.900 Ft-tól!

Tíz ikonikus város és mind a tizet másért szeretjük, de mind a tízbe szívesen visszajárunk. Miért is írjuk mindezt? Mert mind a tízbe szuper áron tudsz foglalni repjegyet és mi azt szeretnénk, hogy minél többet utazz, és minél többet hozz ki az utazásodból. Lássuk hát a repjegyeket!

Róma 29 900 Ft (Alitalia)

✅ január ✅ február ✅ március ✅ április ✅ május

✅ június ✅ július ✅ augusztus ✅ szeptember

Ez a történet úgy kezdődik, hogy a múltban már jártál Rómában és beleszerettél, de az a pár nap szinte semmire nem volt elég, csak a kötelező látnivalókra. Majd dobtál egy érmét a Trevi-kútba és megfogadtad – “ide bizony vissza kell jönni” és mivel minden út Rómába vezet, hoztunk egy útmutatót haladóknak egyedi látnivalókról és a kötelezőkről, csak egy kicsit más köntösben!

Budapest – Róma – Budapest 29.900 Ft    FOGLALD LE ITT

Krakkó 29 900 Ft (LOT)

✅ január ✅ február ✅ március ✅ április ✅ május

✅ június ✅ július ✅ augusztus

Budapest – Krakkó – Budapest 29.900 Ft    FOGLALD LE ITT

Amszterdam 32 900 Ft (KLM)

✅ december ✅ január ✅ február ✅ március

Európa egyik legváltozatosabb városa. Észak Velencéjében, mert így is nevezik nincs hiány elsősosztályú éttermekből, hangulatos kávézókból, macskaköves utcákból és remek vásárlási lehetőségekből. Lássuk hát mit érdemes megnézni Amszterdamban.

Budapest – Amszterdam – Budapest 32.900 Ft    FOGLALD LE ITT

Varsó 33 900 Ft (LOT)

✅ november ✅ december ✅ január ✅ február ✅ március ✅ április ✅ május ✅ június ✅ július ✅ augusztus

A város, ahol Chuck Norris lengyel hangja jelenti a megállókat a tömegközlekedésen, ahol még mindig egy férfi szinkronizál le egy teljes filmet és az ország, amelynek nincs nemzeti sportja, de annál jobban szeretnek szurkolni. Olvasd el beszámolómat Varsóról és tudd meg mit lehet 2 nap alatt megnézni a városban.

Budapest – Varsó – Budapest 33.900 Ft    FOGLALD LE ITT

Athén 37 900 Ft (Aegen Airlines)

✅ december ✅ január ✅ február ✅ március ✅ április 

✅ május ✅ június ✅ július

Budapest – Athén – Budapest 37.900 Ft    FOGLALD LE ITT

Moszkva 40 600 Ft (Aeroflot)

✅ december ✅ január ✅ február ✅ március ✅ április

Moszkvának van egy másik arca is – felváltva hivalkodó, csípős, durva, szép, elegáns, fényűző és lenyűgöző – az idelátogatóknak mindent látniuk kell, ha szeretnénk átélni ezt az érzést. Az orosz főváros emellett varázslatos a tél folyamán, nem is húzzuk tovább az időt nézd meg magad!

Budapest – Moszkva – Budapest 40.600 Ft    FOGLALD LE ITT

Párizs 42 900 Ft (Air France – JOON)

✅ október ✅ november ✅ december ✅ január ✅ február

✅ március ✅ április ✅ május ✅ június ✅ július

Párizs. Csupán a betűk elolvasása után is már érzi a frissen sült croissantok és bagettek illatát, és fülében folyamatosan az „Oh, la la!” cseng? Párizs. A francia báj, bárok, hangulatok, árnyalatok, márkás parfümök, jó borok aromáinak megtestesülése.

Budapest – Párizs – Budapest 42.900 Ft    FOGLALD LE ITT

Lisszabon 44 900 Ft (TAP Portugal)

✅ november ✅ december ✅ január ✅ február

✅ március ✅ április ✅ május ✅ június

Nehéz lenne megállapítani, melyik a legszebb vagy legnépszerűbb lisszaboni turisztikai nevezetesség. A város legrégibb temploma, a Sé katedrális vagy a Szent György vár, az UNESCO világörökségét képező Szent Jeromos-kolostor esetleg az Eiffel torony alkotójától (Raoul Mesnier de Ponsard) származó Santa Justa lift.

Budapest – Lisszabon – Budapest 44.900 Ft    FOGLALD LE ITT

London 45 900 Ft (LOT)

✅ január ✅ február ✅ március ✅ április ✅ május

✅ június ✅ július ✅ augusztus ✅ szeptember

A múzeumok nem gyerkőcöknek való? Ha Londonba készültök, töröld ki az unatkozni szót! Akváriumok, állatkertek, parkok és igen, akár múzeumok is. A brit fővárosban mindenki jól fog szórakozni, a legkisebbek és a szülők is remek időt tölthetnek itt.

Budapest – London City – Budapest 45.900 Ft    FOGLALD LE ITT

Isztambul 49 900 Ft (Turkish Airlines)

✅ november ✅ december ✅ január ✅ február

✅ március ✅ április ✅ május ✅ június

A tizennégy milliós lakosú Isztambul nemcsak gigantikus város, hanem az ország egyik legismertebb jelképe is. Lakói különböző országokból származnak, ezért sokfajta vallás és kultúra is fellehető a Kelet kapujának is nevezett Isztambulban.

Budapest – Isztambul – Budapest 49.900 Ft    FOGLALD LE ITT


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.7/5 - (3 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top