Connect with us

Hírek

Friss: Ryanair járattörlések, itt a teljes lista

Friss: Ryanair járattörlések, itt a teljes lista

Több légitársaság is jelentősen megnyirbálta a budapesti menetrendjét, mivel – és mint arról korábban mi is beszámoltunk – a kormányzat a világ valamennyi országát utazásra nem javasolt, vagy fokozott biztonsági kockázatot jelentő kategóriába sorolta. A magyar határzár miatt harmadára csökkentette Budapestről varsói kínálatát a LOT Polish Airlines, de a Ryanair is változtatások sorát hajtotta végre…

Advertisement

A magyar kormány által a külföldiekkel szemben bevezetett utazási tilalom miatt a Ryanair kénytelen volt számos járattörlést végrehajtani… Annak érdekében azonban, hogy magyar ügyfelei számára biztosítsa az alapvető összeköttetéseket, a Ryanair alacsony járatszámokkal bár, de fenntartja a legfontosabb budapesti útvonalait, ez összesen 18 járatot jelent.

Teljes szüneteltetés: Barcelona, Bari, Cagliari, Catania, Koppenhága, East Midlands, Göteborg, Harkov, Madrid, Marseille, Nápoly, Odessza, Palermo, Mallorca, Prága, Róma, Szaloniki, Tel-Aviv.

Heti 2 járat továbbra is közlekedik a következő városokba:  Athén, Billund, Bristol, Brüsszel-alsó,  Lisszabon, Malaga, Málta, Bergamo, Párizs-felső (Beauvais), Porto.

Heti 3 járat: Manchester

Heti 1: Páfosz

Napi 1 járatra csökken: London-Stansted

Heti 4 járat: Dublin

Nincs csökkentés: Berlinbe, Edinburgh-ba, Corkba és Korfura

A Ryanairnél összesen 40 budapesti útvonal indult újra augusztusig a tavaszi leállást követően, ebből négy már a határzártól függetlenül megszűnt a napokban. További útvonalak indulhatnak azonban újra október végén, de természetesen ez függ a kormányzati döntésektől is. Mint arról korábban beszámoltunk a nem koordinált, alkalomszerű döntések sokasodása miatt nehéz helyzetbe kerültek a légitársaságok, és igencsak nehézkesen tud újraindulni a nemzetközi forgalom.

További híreink:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

Sziasztok! Bianka vagyok, a Comenius Egyetem végzős hallgatója. Életfilozófiám, hogy a kreativitás minden dolog alapja. Mindennek a jó oldalát keresem, tudatos optimistának tartom magam. Kultúra rajongó vagyok, szeretem az irodalmat és a balettet. Szeretek kirándulni, új embereket, helyeket megismerni, az olasz konyhát, szinte minden desszertet… Jógázom, és szinte mindig pötyögök valamit a klaviatúrán.

To Top