Connect with us

Király repjegyek

Róma januárban? Sí! Retúrjegy már 8 020 Ft-tól!

Róma januárban? Sí! Retúrjegy már 8 020 Ft-tól!

Róma Olaszország egyik legromantikusabb és legkarizmatikusabb városa. Sok mindenért lehet szeretni és visszavágyni hozzá. Nem véletlenül! Az ókori világ első metropolisza még ma is csábító, inspiráló város. Utazz az olasz fővárosba januárban. Repülőjegyek Rómába a Wizz Air légitársasággal Budapestről már 8 020 Ft-tól!

Budapestről: január 11- 15

Róma repjegy

La Citta Eterna – az örök város, amely mindenki számára mást jelent. Róma nem csak Olaszország, de a világ egyik leglátogatottabb városai közé tartozik mindmáig, ahol a macskaköves utcákon sétálva lépten-nyomon megelevenedik előttünk a múlt egy darabkája. Egy városnyi szabadtéri múzeum, ahol hagyni magunkat eltévedni és céltalanul kószálni az olyan negyedekben, ahol turistát nem találni – a legjobb ami történhet velünk. A Colosseum, a Vatikán, az Óváros, a Pantheon, a Pizza Navona, de a Forum Romanum így válik felfedezhetővé.

Ismerd meg Rómát a nyári zsongás közepette, ahol kellemes környezet, végeláthatatlan történelem és feltöltődés vár rád. Hogy segítsünk neked alább összegyűjtöttünk számodra pár általunk írt cikket, beszámolót, hogy kellőképpen inspirálódj már az utazás előtt!

ℹ Belépési feltételek Olaszországba

Fontos figyelembe venni az utazás előtt!

Olasz egészségügyi miniszteri rendelet szerint 2021.december 15-ig speciális beutazási szabályok léptek érvénybe. Minden utasnak a beutazás előtt kötelező kitöltenie az EU Passenger Locator digitális adatlapot (dPLF), amelyet elektronikus vagy nyomtatott formában fel kell mutatni meghatrározott személy(ek)nek. Ezen kívül kötelezően fel kell mutatni Uniós Covid védettségi igazolványt vagy azzal egyenértékű igazolást, amely lehet:

  • Európai Gyógyszerügynökség (EMA) által elfogadott oltási igazolás, amennyiben legalább 14 napja teljesítve lett a teljes oltási ciklus;
  • negatív 48 óránál nem régebbi antigén (AG) vagy negatív 72 óránál nem régebbi molekuláris (PCR) teszt eredmény;
  • gyógyultsági igazolvány, amennyiben előírás szerint már nem szükséges önizolálódás.

Azoknak a személyeknek akik oltási vagy gyógyulási igazolvány vagy negatív teszt eredmény nélkül lépnek be Olaszországba, kötelező:

  • tájékoztassa a helyi egészségügyi hatóságot;
  • önizolálni öt napig;
  • az 5 napos önizoláció végén molekuláris vagy antigénvizsgálaton átesni.

Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.5/5 - (2 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top