Connect with us

Király repjegyek

New York télen! Repülj Budapestről vagy Bécsből 149 900 Ft-tól!

New York télen! Repülj Budapestről vagy Bécsből 149 900 Ft-tól!

New York télen? Miért is ne, csak Kevin otthon ne maradjon… Utazz az USA-ba és tölts el pár téli napot vagy a karácsonyi ünnepeket a Nagy Almában. Retúr repjegyed most akciósan tudod lefoglalni budapesti vagy bécsi indulással.

New Yorkot látni és megszeretni – mondjuk mi! Ha létezik város, amelyet nem elég egyszer felfedezni, akkor a Nagy Alma biztosan az! Agresszív, ugyanakkor lehengerlően energikus, nincs még egy ilyen város sehol a világon… A magas felhőkarcolók árnyékában egyaránt találhatunk parkokat, óriási víztározókat, mocsarakat, sőt egy külön vadrezervátumot is Jamaica Bayen. De felfedezhetjük akár a remek éttermeket és bárokat is. Maga az a tény, hogy New York számtalan etnikai csoport otthona, akik a város különböző negyedeiben igyekeznek hagyományaikat megőrizni, garantálja, hogy mindenki megtalálja a magának tetsző szórakozást.

Akciós repjegyek New Yorkba:

Belépési feltételek az USA-ba:

Beutazási feltételek az USA-ba: nincs szükség negatív tesztre az indulás előtt

Pro tipp: Használd a SPOROLJ kódot a repjegy vásárlása során és 3000 Ft értékű kedvezményt adunk. A kedvezményt a Fizetési mód lépésben tudod érvényesíteni, a jobb felső sarokban találod a Kupon felhasználása opciót. Kisokost erről itt találsz.

Hasznos tippek tőlünk: mit nézz, ha New Yorkban jársz

Utazási okmányok

Az Egyesült Államokba történő utazáshoz érvényes útlevélre van szükség, amely a tartózkodás  tervezett vége után még legalább hat hónapig érvényes. Az USA-ba való utazás előtt köteles vagy beszerezni a szükséges elektronikus engedélyeket. Tudd meg, hogy hogyan juthatsz ESTA engedélyhez (lépésről lépésre) ITT. Valamint felhívjuk a magyar állampolgárok figyelmét, hogy az utazásuk előtt tájékozódjanak a legális tartózkodás feltételeiről, valamint a belépés szabályairól.  


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top