Connect with us

Király repjegyek

Zanzibár Budapestről a KLM légitársasággal 163 900 Ft-ért

Zanzibár Budapestről a KLM légitársasággal 163 900 Ft-ért

Zanzibár – ha ezt halljuk automatikusan eszünkbe jut a puha fehér homok és az azúrkéken csillogó tenger. Zanzibár viszont sokkal több, mint a romantikus naplementék és a pálmafákkal övezett strandok. Olyan látnivalók, ízek és illatok kaleidoszkópját kínálja, amelyek egyaránt táplálják lelked és arra ösztönöznek, hogy visszatérj. Zanzibar kétségtelenül egy trópusi úti cél, de egyben történelmi és kulturális szempontból is lenyűgöző, valamint öko-turisztikai paradicsom is. És ha ez nem lenne elég most 163 900 Ft-tól foglalhatod le retúrjegyed a KLM légitársasággal!

Budapest – Zanzibár – Budapest 163 900 Ft

Időpontok: október – 2020 április között

✔KLM ✔limitált akció ✔főszezon is ✔nagy poggyász

Budapest Amszterdam Zanzibár Dar Es Salaam Budapest
Nairobi Amszterdam
163.900 Ft Foglalj

Zanzibár az idilli strandok, a kellemes időjárás és a meleg trópusi vizek szinonimája. Ez a szigetcsoport ismert a korallzátonyokról és a gazdag tengeri diverzitásról is, így tökéletes célpont a snorkeling és a búvárkodás szerelmeseinek.

Zanzibár meglehetősen fejletlen és fél-autonómiát élvez a kontinentális Tanzániától. A színes történelem és a gazdag örökség látható az arab, indiai, afrikai, perzsa és európai befolyásokban, dinamikus dimenziót adva a szigetnek. A történelmi Stone Town óvárosa, az UNESCO Világörökség részét képezi. Macskaköves utcáinak felfedezése során találkozhatsz a különböző építészeti stílusok keverékével.

Régi kúriák és paloták, mint például a Csodák Háza, a régi török fürdő, valamint a nyüzsgő bazárok, a piaci standok és az üzletek mindent elborítanak. Ezek a látnivalók a hosszú és viharos történelemről mesélnek. Zanzibár túlnyomóan iszlám vallású, ez látszik a helyiek életmódjában, a bútorok, a szövetek, az ékszerek és a kézművesség minden formájának kialakításában is.

Zanzibár úgyis ismert, mint a fűszerek szigete, mint a szegfűszeg, a kurkuma, a fahéj, a szerecsendió, a citromfű és a bors. Látogass el a helyi piacokra, vagy az ültetvényekre, és tudj meg többet a fűszerekről.

Kattintson a megjegyzésre
To Top