Connect with us

Király repjegyek

Utaznál? Irány Spanyolország! Foglalj most hihetetlen áron 9 938 Ft-tól

Utaznál? Irány Spanyolország! Foglalj most hihetetlen áron 9 938 Ft-tól

Spanyolország a föld egyik legsokszínűbb országa… Barcelona egyértelműen Picasso városa, Andalúzia, a bikaviadalok és a flamenco hazája, Sevilla pedig nemcsak híres művészek szülővárosa, de világhírű operák cselekményének a helyszíne is. A spanyol szigetek hasonlóan sokoldalúak. Míg a Baleár-szigetek gyönyörű strandjairól híresek, addig a Kanári-szigeteken egész évben élvezhetjük a napsütést.

Spanyolország telis-tele van történelmi értékekkel és meseszép tengerpartokkal, így nem csoda, hogy ez az egyik leglátogatottabb célpontja Európának. Akár tengerparti nyaralásra vágyunk, akár városnéző utat tervezünk – Spanyolország ideális választás lehet.

Külön jó hír, hogy a spanyol kormány nemrégiben úgy döntött, hogy Magyarország 2021.06.29. 0:00-tól lekerülhet a kockázatos beutazási országok listájáról, azaz immár teszt és karantén nélkül is utazhatunk.

Kedvezményes repjegyek

  • Honnan? Bécs, Budapest
  • Mikor? 2021 nyár-ősz
  • Kedvezmény: Olvasóinkat rendszeresen ajándékozzuk meg speciális akciókkal, árengedményekkel és titkos ajánlatokkal. Használd fel most 3000 Ft-os kedvezmény kódunkat (a foglalás fizetés lépésében másold be a SPOROLJ kedvezménykódot) csak a Repjegykirály alkalmazásban.

A nyári szezonra vonatkozó további információ

Spanyolország jelenleg 2 kategóriába sorolja az országokat: kockázatos és nem kockázatos országok. Azok, akik a járvány szempontjából nem kockázatos országból utaznak be (jelenleg Magyarország is ide tartozik), egy formanyomtatványt kell kitölteniük előzetesen, azon kívül további kötelezettségük nincsen. A kockázatosnak minősített országok aktuális teljes listája itt tekinthető meg. A listát az egészségügyi helyzet függvényében hetente felülvizsgálják. A jelenlegi intézkedés 2021. augusztus 29. 24.00 óráig érvényes.

Azoknak, akik beutaznak az országba – beleértve azokat is, akik tranzitálnak más országba – kötelező kitölteniük egy formanyomtatványt az indulás előtt. A formanyomtatvány kitöltése után az utas egy QR-kódot kap, amelyet be kell mutatni egyrészt az indulás előtt a beszállást kezelő személyzetnek, másrészt érkezéskor az ellenőrzés során. A formanyomtatvány az alábbi honlapon vagy a SPAIN TRAVEL HEALTH – SpTH applikáción keresztül tölthető ki. 

A 12 év alatti kiskorúaknak nem kell igazolással rendelkezniük (igazolás beoltottságról, igazolás teszteredményről, igazolás arról, hogy átesett a COVID-19 betegségen), azonban a formanyomtatványt rájuk vonatkozóan is ki kell tölteni.

Nincs többé karantén a védettségi igazolvánnyal hazatérőknek

Április 29-én 23 órától karantén és teszt nélkül térhetnek vissza a világ bármely államából Magyarországra azok, akik érvényes magyar védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. A tavaly ősztől érvényes szabályok szerint a külföldről hazatérőknek eddig tíz napos karanténba kellett vonulniuk, ami csak két negatív eredményű PCR-teszttel volt kiváltható.

spanyolország

Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top