Connect with us

Kedvezmények

Így szerezz ingyenes városnézést Tajpejben + Novotel kedvezményt a repülőtéren a China Airlines-tól

Így szerezz ingyenes városnézést Tajpejben + Novotel kedvezményt a repülőtéren a China Airlines-tól

Tajvan most ingyenes tajpeji városnéző túrákat kínál átszálló utasai számára! Az ingyenes félnapos utazásokat a tranzit utasok min. 7 – max. 24 órás átszállási idővel vehetik igénybe a következő csatlakozó járatuk előtt.

A látogatók három angolul beszélő idegenvezetővel kísért túra és három idegenvezető nélküli túra közül választhatnak. Megtapasztalhatják Tajpej egyedi hangulatát, hagyományos művészetét és páratlan természetét és belekóstolhatnak gasztronómiájába. Az utasok az indulás előtt 10-45 nappal regisztrálhatnak a városnézésre ezen a weboldalon keresztül.

Tajvan szeretné megmutatni az átutazó turistáknak is az egyedi kultúráját, s ha csak rövid időre is, de megtapasztalják sajátos hangulatát, ami remélhetőleg arra ösztönzi majd őket, hogy a jövőben visszatérjenek, hogy méginkább megismerjék a sziget szépségeit.

50% kedvezmény a repülőtéri szállodára Tajpejben

A China Airlines és a Novotel sikeres együttműködése tovább folytatódik. A tajvani China Airlines légitársasággal repülő utasok 50%-os kedvezményben részesülhetnek a Novotel Taipei Taoyuan Airport hotelben 2023. december 29-ig.

A Tajvanra jutás egyszerűbb mint valaha a China Airlines légitársaságnak köszönhetően, amely hetente négy közvetlen járatot indít Bécsből és heti kettőt Prágából.

Kedvezményes China Airlines repjegyek


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
To Top