Connect with us

Hírek

Friss: újraindul az airBaltic járata Riga és Budapest városa között

Friss: újraindul az airBaltic járata Riga és Budapest városa között

Az augusztus rendszerint az év legforgalmasabb hónapja a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A koronavírus járvány után számos járat indult újra az utóbbi hetekben, most itt egy újabb; újra repül ugyanis az airBaltic járata Riga és Budapest városa között!

Augusztus 11-étől újra közlekedik a lett légitársaság járata a magyar és a lett főváros között. A Budapest és Riga közötti légihíd igen népszerű mind az üzleti, mind pedig a szabadidős céllal utazók körében, a légitársaságnak tavaly több tízezres utasforgalma volt Budapesten. Jelenleg az airBaltic közvetlen járatokat indít Rigából, Tallinnból és Vilniusból több európai városba is. A Budapest és a Riga városa között újra induló járat utasai az útvonalon Airbus A220-300-as fedélzetén repülhetnek, hetente kétszer.

Martin Gauss, a légitársaság vezérigazgatója kiemelte, hogy az airBaltic szigorú biztonsági intézkedések mellett hétről-hétre bővíti a repült járatok számát. Illetve a légitársaság ingyenesen biztosít minden járat fedélzetén védőmaszkot és fertőtlenítő törlőkendőt az utasok számára. Az utasoknak azonban még így is erősen ajánlott, hogy utazás előtt ellenőrizzék az utazási szabályokat és a repülőtéri korlátozásokat a hivatalos weboldalakon, vagy a helyi nagykövetségeken. A szabályozások országonként változnak, ezért mindenki győződjön meg róla, hogy a legfrissebb információkkal rendelkezik, hogy utazása zökkenőmentes legyen. A korlátozásokról bővebben itt is lehet olvasni.

További híreink:

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top