Connect with us

Király repjegyek

5 nap Párizsban november végén vagy decemberben most 26 380 Ft-tól

5 nap Párizsban november végén vagy decemberben most 26 380 Ft-tól

Dobd fel a szomorkás őszi időt egy kis utazással. Tölts el 5 napot novemberben vagy decemberben Párizsban most remek áron, retúr repjegy Budapestről 26 380 Ft-tól.

Olcsó repjegy Párizsba!

 • Honnan? Budapestről
 • Kivel? Ryanair
 • Mikor? Novemberben, decemberben
 • Példa dátum: november 23 – 27, december 9 – 14
 • Használd a „KIRALY3000” kódot és spórolj meg 3 000 Ft-ot
 • 👉 75 000 Ft kártérítés késés vagy törölt járat esetén. 👌 Koala biztosítás a pelikan.hu kínálatában

Akciós repjegy Párizsba:

Karácsonyi vásárok Párizsban:

A legtöbb karácsonyi vásár már november végén kezdődik, ha te is megnéznéd a legjobbakat, akkor ezeket ments el a telódba:

The Magic of Christmas: La Magie de Noël at Tuileries Garden

Az egykori Champs-Élysées karácsonyi vásárból nőtte ki magát, ma már hatalmas, vagyis Párizs messze legnagyobb karácsonyi vására, amely a park teljes északi szélén húzódik. A félig karácsonyi témájú karnevál, félig karácsonyi vásár, több mint 13 millió látogatót vonz minden ünnepi szezonban.

 • Helyszín: Tuileries kert (Jardin des Tuileries)
 • Metró: Concorde, Tuileries
 • Nyitvatartás: november végétől – január elejéig

Párizsi Notre-Dame karácsonyi vásár a Viviani téren

A párizsi karácsonyi vásárok közül talán a legfestőibb a Marché de Noel Notre Dame, amely a Szajna partján található, a Viviani téren, a híres katedrálissal szemben.. A 2018 áprilisi Notre Dame-i tragikus tűz ellenére a Marché de Noël folytatódik.

 • Helyszín: René-Viviani tér a Quai Montebello-n, a Latin negyed szélén, az 5. kerületben
 • Metró: Saint Michel, Maubert-Mutualité
 • Nyitvatartás: december közepétől (általában) szentestéig vagy később

Montmartre karácsonyi vásár a Place des Abbesses-nél (a Sacre Coeur közelében)

A Place des Abbesses metróállomás mellett, a Montmartre egyik legszebb területén található az aprócska karácsonyi vásár (összesen körülbelül 15-20 faházikóból áll), de ennek ellenére nagyon bájos. A vásáron helyi kézművesek, tervezők és alkotók portékáit vásárolhatod meg.

 • Helyszín: Az Abbesses Butte Montmartre metróállomás mellett Montmartre-ban,
 • Metró: Abbesses Butte Montmartre
 • Nyitvatartás: november végétől – decemberig

Olcsó szállások Párizsban

Olcsó szállásokat a pelikan.hu-n keresztül is tudsz foglalni. Szállásod két főre már 50 280 Ft-tól foglalhatod le.

Figyelmedbe ajánljuk!

Tipp alkalmazásra: Revolut

Van egy hasznos tippünk a számodra, mégpedig a Revolut fizetési szolgáltatás, Európa leggyorsabban növekvő pénzügyi technológiája. Az igényes utazók kedvence, de használata azok számára is célszerű, akik csak alkalmanként vagy minimálisan utaznak. Egy brit fintech startupról, vagyis korai fázisú vállalkozásról van szó, amely az utóbbi években rendkívüli népszerűségnek örvend. Annyira, hogy a Revolutot banki licenciával látta el az Európai Unió.

Utazási okmányok Franciaországba

Franciaországba személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel is utazhatsz.

Mikor érdemes Párizsba utazni?

Párizsba kirándulni egész évben érdemes. Bár a nyári hónapok sokkal zsúfoltabbak, akit nem zavar a hűvösebb időjárás, sőt jobban szereti, ha kevesebb a turista akkor az őszi és a téli hónapok lesznek a befutók.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

 • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
 • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
 • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (2 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top