Connect with us

Hírek

Európában elsőként országnéző repülést szervez az Aeropark és a Smartwings

Európában elsőként országnéző repülést szervez az Aeropark és a Smartwings

Európában elsőként országnéző repülést hirdet a Légiközlekedési Kulturális Központ (Aeropark) együttműködésben a Smartwings légitársasággal, a Budapest Airport támogatásával. A szervezők tájékoztatása szerint Európában ez lesz az első országnéző repülés, a Smartwings Boeing 737-800-asával teljesítik majd.

Hiányzik a repülés adta élmény, de a jelenlegi helyzetben nem utaznál külföldre? Akkor a Budapest Airport támogatásával megvalósuló országnéző repülés a kedvedre lesz. A Légiközlekedési Kulturális Központ (Aeropark) együttműködésben a Smartwings légitársasággal országnéző repülést szervez október 25-én – Európában elsőként. A közel hatvan perces sétarepülés a Smartwings Boeing 737-800-asán valósul meg.

Az Airportal tájékoztatása szerint az egyórás repülésen a Dunakanyart, a Balatont, a Bakonyt és Budapestet is érintik. A járatra 6 éven felüliek válthatnak jegyet, ablak melletti helyek 35 ezer forintért, középső és folyosó melletti helyek 26 ezer forintért válthatók az Aeropark honlapján. A jegyek kizárólag elővételben, kizárólag bankkártyás fizetéssel váltható meg.

országnéző, járatok, repülést, repülést szervez, országnéző repülést szervez

A sehová sem tartó repülők külföldön nagy sikert aratnak. Európában az Air Baltic jelentett már be hasonló sétarepülést, de az ausztrál Qantas, és a koreai Asiana is lehetőséget biztosított már a belföldi „sétarepülésre”. Úgy tűnik itthon is nagy sikert arathat a program, az első járatra 8 óra alatt eladták az összes jegyet, ezért már a harmadik járatot tervezik: 10, 12 és 14 órai indulási időkkel.

További információ itt érhető el.

(Forrás: aiportal.hu, Képek forrása: shutterstock.com)

További híreink:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top