Connect with us

Hírek

NAPI HOPPÁ: Willy Wonka stílusú csokoládémúzeum nyílt Zürichben!

NAPI HOPPÁ: Willy Wonka stílusú csokoládémúzeum nyílt Zürichben!

A csokoládé rajongói örülhetnek, csokoládémúzeum nyílt Zürichben. A 9 méter magas Lindor csokoládé szökőkúttal is büszkélkedő múzeum a legnagyobb ilyen jellegű kulturális helyszín a világon. Az ünnepélyes megnyitón nem is akárki, maga Roger Federer, világklasszis teniszező fogadta a vendégeket.

A Zürichi-tó partján, Kilchbergben található a híres Lindt csokoládégyár. Stílusosan itt nyílt meg a világ legnagyobb interaktív csokimúzeuma, a The Lindt Home of Chocolate. A Zürichben tartott, ünnepélyes megnyitón Roger Federer, világklasszis teniszező fogadta a vendégeket. A látogatók élőben is felfedezhetik a 65 000 négyzetméteres helyszínt, ahol még a saját édes találmányaikat is elkészíthetik. Akik kíváncsiak arra, mi fán terem a csokoládé, a gyártás folyamatának kulisszái mögé is betekinthetnek. Azok a vendégek pedig, akik a lehető legtöbb csokoládét szeretnék megízlelni, érdemes a Chocolate Heaven azaz Csokoládé Mennyország nevű kóstolóterembe is ellátogatniuk.

csokoládémúzeum Zürich
Zürichben található a világ legnagyobb csokimúzeuma © Walter Mair

A múzeum egyik íncsiklandó fő látványossága az előtérben található világ legmagasabb szabadon álló csokoládé-szökőkútja. A habverő alakú szökőkút 1000 liter folyékony csokoládét keringtet. A túra ugyanakkor több más érdekességet is tartogat a látogatóknak, többek között a Wonka-jellegű Innovation Lab felfedezését, ahol olyan kérdésekre is választ kapunk, hogy készíthetünk csokoládét kakaófák nélkül?

csokoládémúzeum nyílt Zürichben

A megnyitón jelen lévő márka nagykövetével, Roger Federerrel egy rövid kampányvideót is készítettek:

További híreink:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top