Connect with us

Hírek

Málta minden belépési intézkedést eltörölt. Foglald le repjegyed 19 900 Ft-tól

Málta minden belépési intézkedést eltörölt. Foglald le repjegyed 19 900 Ft-tól

Málta július 25-től, mától minden belépési intézkedést visszavont – ettől az időponttól úgy utazhatunk, mint a járvány előtt. Május 2-tól az online űrlap kitöltését is eltörölték. Továbbá nincs szükség maszkra, kivéve a kórházakat, a repülőgépeket és az idősek otthonát.

Chris Fearne máltai miniszterelnök-helyettes és egészségügyi miniszter arról tájékoztatott, hogy a máltai lakosság többsége felvette a harmadik oltást. Ennek köszönhetően az egészségügyi hatóságok követhetik az enyhítésére irányuló tervet, beleértve a szigetekre való szigoró belépési feltételek enyhítését is.

Repjegyek Máltára:

Ez is érdekelhet:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top