Connect with us

Hírek

Karanténmentes utazás Új-Zéland és Ausztrália között

Karanténmentes utazás Új-Zéland és Ausztrália között

Április 19-től karanténmentes utazás indul Új-Zéland és Ausztrália között. Ezt Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök jelentte be még kedden. A politikus kifejtette, hogy az új-zélandi egészségügyi főigazgató szerint alacsony a koronavírus átvitelének kockázata Ausztráliából Új-Zélandra, így biztonságosan megkezdhető a karanténmentes utazás.

Április 19-től karanténmentes utazás indul Új-Zéland és Ausztrália között. A miniszterelnök kiemelte, hogy a gazdasági fellendülést és a nemzetközi utazások biztonságos megnyitását szolgáló megállapodás mellett tovább dolgoznak a vírus felszámolásán és távoltartásán. Ezért aztán az utazóknak továbbra is maszkot kell viselniük a repülőgépeken, emellett Új-Zélandon kontaktkövetésnek is alá kell vetniük magukat. Az utazási buborék nem vonatkozik azokra a turistákra, akik más országokból, Ausztrálián keresztül érkeznek Új-Zélandra.

A hírek hatására az Air New Zealand közölte, hogy április 19-től a világjárvány előtti kapacitásának 70%-án fog üzemelni, míg a Qantas a Jetstart a pandémiát megelőző kapacitás 83%-án tervezi üzemeltetni.

Karanténmentes utazás

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.

(Forrás: MTI)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top