Connect with us

Király repjegyek

Karantén és teszt nélkül Budapestről: Cancun, Zanzibár, Punta Cana már 179 900 Ft-tól

Karantén és teszt nélkül Budapestről: Cancun, Zanzibár, Punta Cana már 179 900 Ft-tól

Pálmafákkal szegélyezett strandok, hófödte vulkánok, kaktuszokkal teli sivatagok, fűszeres konyha, nyüzsgő városok, dzsungelek. Nem mind ugyanazon az egy helyen, de hidd el garantáltan megéri meglesni őket! Vár rád Cancun, Zanzibár, Punta Cana már 179 900 Ft-tól…

Elvágyódsz? Télből a nyárba repülnél? Megértjük, szegény madarunk is így van ezzel, a pára csak úgy reszket a cudar időben. De a pelikán okos madár ám, neki is állt hát nemrégiben a keresésnek. Hogy mire jutott? Azt alább láthatod.

Cancun: a pezsgő, nyughatatlan lelkeknek

Hófehér homokú strandok, letűnt civilizáció és igazi tüzes karibi hangulat vár rád Cancunban, Mexikó méltán híres üdülőhelyén. A Karib-tengerbe nyúló mexikói félsziget legkeletibb csücskén fekvő varázslatos várost a kék szín megannyi árnyalata veszi körül, de a tengerparti strandok mögött pálmafákkal szegélyezett üzleteket, éttermeket és minden igényt kielégítő luxusszállodákat is találunk. Érdemes a környéket is bebarangolni, hiszen így nem csak régészeti lelőhelyeket, de olyan lenyűgöző természeti csodákat is felfedezhetünk, mint: Xel-Ha, az ökológiai paradicsom, ahol még delfinekkel is úszhatunk.

A belépés feltételei

Az országba bármilyen külföldi korlátozások nélkül beléphet, függetlenül állampolgárságától vagy kiindulási országától. A beutazáshoz nem szükséges PCR-teszt vagy egyéb egészségügyi igazolás, és nincs karantén kötelezettség sem. Az utasoknak azonban érvényes utazási biztosítás ajánlott, amely fedezi pl. a koronavírus költségeit.

Punta Cana: az álmodozó pároknak

A Dominikai Köztársaság a Karib-térség egyik legnagyobb és egyben leggyorsabban növekvő üdülőhelye. Az ország keleti csücskében húzódó varázslatos birodalom sokak szerint a világ legszebb strandjaival büszkélkedik. Akár eldugott, titokzatos partszakaszokat keresel, akár all-inclusive üdülőhelyekre fáj a fogad… Itt mind megtalálod. A sziget északi oldalán végtelen puha homokos, míg a sziget déli oldalán sima kavicsos strandokat fedezhetsz fel magadnak. A sziget távol-keleti végén pedig, ahol az Atlanti-óceán találkozik a Karib-tengerrel, ott van Punta Cana a maga ámulatba ejtő tengerpartjával, golfpályáival és családbarát hoteljeivel.

A belépés feltételei

A Dominikai Köztársaság azon országok közé tartozik, ahova korlátozások nélkül utazhatunk. A karibi ország 2020. július 1-jén megnyitotta határait a külföldi turisták előtt. A beutazáshoz negatív PCR teszt nem szükséges, azonban érkezéskor a repülőtéren szúrópróbaszerű ellenőrzések előfordulhatnak. Az utazás megkezdése előtt és a hazautazás előtt is mindössze egy regisztrációs űrlap kitöltése szükséges, mely az utazás megkezdése előtti 72 órában magunkon észlelt tünetekre kérdez rá (láz, köhögés).

Punta Cana

Zanzibár: a változatosság híveinek

Zanzibár hatalmas pálmákkal tűzdelt, fehér homokos strandokkal, bőséges napsütéssel, na és persze ínycsiklandozó szuahéli ételekkel várja a látogatókat. Múltja gazdag és érdekes, hiszen többször gyarmatosították, s ennek nyomai tükröződnek vissza a fővárosban is, ahol különböző építészeti irányzatokat csodálhatunk meg. A szabadidőt számtalan módon tölthetjük: elmehetünk a híres fűszer körútra, megnézhetjük a világ legnagyobb teknősbékáit, sznorkelezhetünk vagy apálykor sétalgathatunk a tengerfenéken. Az életre szóló elmény garantált.

A belépés feltételei

Zanzibáron tavaly tavasszal újraindult a nemzetközi forgalom. Tanzánia eltörölte a 14 napos karanténkötelezettséget, negatív PCR-teszt bemutatása sem szükséges a beutazáshoz! Érkezéskor a repülőtéren testhőmérséklet ellenőrzést végeznek, amennyiben tünetek mutatkoznak, egy teszt elvégzésére, pozitív eredmény esetén pedig 14 napos izoláció betartására kötelezik az utazót.

Zanzibár


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (2 votes)
Kattintson a megjegyzésre
To Top