Connect with us

Hírek

Enyhítik a korlátozásokat Törökországban

Enyhítik a korlátozásokat Törökországban

Törökországban fokozatosan enyhítenek az április vége óta érvényben lévő „teljes zárlaton” – közölte a török belügyminisztérium.

Törökország fokozatosan enyhíteni kezdik az április vége óta érvényben lévő „teljes zárlaton”, amelyet a koronavírus okozta járvány romló mutatói miatt vezettek be. A rendelkezések értelmében a tartományok közötti utazást a nappali órákban ismét szabaddá teszik. Hétköznaponként az eddiginél később, 21 órakor kezdődik az éjszakai kijárási tilalom és reggel öt óráig tart. A hétvégékre vonatkozó eddigi kijárási tilalom azonban érvényben marad, ami azt jelenti, hogy a lakosok napközben csak a közeli élelmiszerboltokat kereshetik fel.

A beoltott turisták továbbra is mentesek a korlátozások alól. Magyarország és Törökország kölcsönösen elismeri az egymás országaiban kiadott oltási védettségi igazolásokat. A hatóságok nemcsak az Európai Gyógyszerhatóság által engedélyezett védőoltásokat fogadják el, a felvett oltás típusától függetlenül utazhatunk.

First minute utazások: Foglalj most kedvezményes áron!

Törökország sok szempontból csodás ország. Egyrészről az eposzi múlt emlékei, másrészről a bőkezű természet tengertől tengerig, hegyektől nagyvárosokig terjedő szépséges adományai miatt is oly lenyűgöző. Ráadásul a gasztronómia szerelmeseinek a török konyha biztosan nem ismeretlen, fűszeres ételeik és mézes-cukros édességeik igazi csemegék, a helyiek pedig különös vendégszeretetet tanusítanak. Vedd igénybe változatos előfoglalási akcióink valamelyikét, válogass kedvedre az elérhető, szuper ajánlatokból és nyaralj egy jót Törökországban! 

Törökországban

(Forrás: MTI)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top