Connect with us

Hírek

Az Etihad Airways ingyenes Covid-19 biztosítást kínál

Az Etihad Airways ingyenes Covid-19 biztosítást kínál

Úgy tűnik, hogy a Covid-19 biztosítási termék lesz az egyik legújabb utazási trend. A közel-keleti légitársaság az „Etihad Wellness” program részeként bevezeti a Covid-19 biztosítást, amely fedezi az összes lehetséges költséget, valamint az utas hazaszállítását is. A biztosítás automatikusan érvényes a Pelikan oldalán keresztül vásárolt jegyekre is.

Minden légitársaság próbálja visszaszerezni az utasok bizalmát. Az Etihad most az Emirates, a Virgin Atlantic és az Air Canada mintáját követve, COVID-19 biztosítást kínál utasai számára. A biztosítás az összes Etihad jegyre vonatkozik, függetlenül a foglalás időpontjától szeptember 7. és december 31. között. A meglévő foglalásokkal rendelkező személyeknek semmit sem kell tenniük, mivel automatikusan bekerülnek a programba.

„Vendégeink és alkalmazottaink biztonsága, egészsége és jóléte a legfontosabb feladatunk a repülés alatt és azon túl is. A globális COVID-19 biztosítás bevezetése az AXA-val partnerségben az Etihad Wellness program részeként már bevezetett szigorú intézkedésekre épül, amelyeket Wellness Nagyköveteink támogatnak. ” – nyilatkozta az Etihad Airways értékesítési és disztribúciós alelnöke.

Fedezet 150 ezer euróig

Tehát, ha nyaralni indulsz az Etihad Airways-szel, minden orvosi költséget fedez 150 000 euróig, illetve további és napi 100 eurót is fizet számodra a légitársaság. A biztosítás az indulástól számított 31 napig érvényes, és bármely úticélra érvényes. Az Etihad reméli, hogy a fedezet bizalmat ébreszt az utasokban, és bizonyítékát adja, hogy a társaság mindent elkövet azért, hogy utasai biztonságban és védettségben legyenek. 

Ahogy egyre több ország kezdi megnyitni a határait, úgy mi is megpróbáljuk a lehető legkönnyebbé tenni partnereink számára a gond nélküli utazást” – tették hozzá.

(Forrás: SimpleFlying)

További híreink:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top