Connect with us

Hírek

A világ legnagyobb vízparti villái megnyílnak. Hogy hol? Hát a Maldív-szigeteken!

A világ legnagyobb vízparti villái megnyílnak. Hogy hol? Hát a Maldív-szigeteken!

Egy életre szóló élmény, mit mondasz? Hamarosan megnyílik a világ legnagyobb vízparti villanegyede a Maldív-szigeteken. Az óriási 584 négyzetméteren elterülő Soneva Fushi gyönyörű búvóhelyei több mint nyolcszor nagyobbak, mint egy átlagos brooklyni lakás, és 12-szer nagyobbak, mint egy megszokott londoni odú, tökéletes megoldás a társadalmi távolságtartásra.

Az Indiai-óceán idilli szigetcsoportja, a Maldív-szigetek július közepén nyitotta meg újból határait a nemzetközi látogatók számára, és a koronavírus-járvány ellenére is csekély követelményt támaszt az utazókkal szemben. A látogatóknak nincs szükségük igazolásra vagy negatív COVID-19 tesztre a belépéshez, és a karantén sem kötelező. Szállást azonban mindenképp előre kell foglalni egy a kormány által is bejegyzett helyszínen. Akkor pedig miért is ne pihennénk meg a legújabb villák valamelyikében?!

A nyolc új Water Retreats névre keresztelt villanegyed, szeptember 25-én, azaz holnap nyílik meg a turisták előtt, az árak 2626 dollárnál kezdődnek, de ennek duplájáért is foglalhatunk, közel 5232 dollárért már két hálószobás villa jár…

A legjobb az egészben, hogy minden luxusvilla elhúzható tetővel rendelkezik, így a csillagos égboltot egyenesen a pihe-puha ágyunkból élvezhetjük. Az örökké gyermeteg lelkeknek egy 19 méter hosszú csúszdával is kedveztek a tervezők, amelyek a villák felső emeletéről egyenesen az óceánba kanyarodnak. A padlóban lévő üvegpanelek kiegészítik a szobák világoskék, zöld és bézs színpalettáját. A hullámok fölött kifeszített hálók pedig csábító módon hívogatnak egy egész napos (vagy épp hetes) pihenésre. Arról nem is beszélve, hogy minden kuckóhoz külön inas is dukál. Nos, mit szóltok?

(Forrás: Lonely Planet, képek forrása: Sandro Bruecklmeier)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top