Connect with us

Király repjegyek

USA és Kanada szenzációs áron! Foglalj 144 900 Ft-tól (New York, Miami, Los Angeles, Toronto)

USA és Kanada szenzációs áron! Foglalj 144 900 Ft-tól (New York, Miami, Los Angeles, Toronto)

Az amerikai álomtól most csak egy kattintásnyira vagy! Miért is? Mert ismét szuper áron lehet foglalni Budapestről repjegyeket az USA-ba és Kanadába, konkrétan New Yorkba, Chicagóba, Los Angelesbe, Las Vegasba, Miamiba, Torontoba, sőt Vancouverbe is. A nagy tócsa mögé egy átszállással utazhatsz és időpontokat egészen 2023 telétől 2024 tavaszáig találsz. Viszont nem árt belehúzni és foglalni még most, ne hogy hoppon maradj!

USA repjegyek 144 900 Ft-tól

  • Honnan? Budapestről, Bécsből
  • Hova? New York, Miami, Los Angeles, Las Vegas, Chicago, San Francisco, Washington, Boston, Washington, Seattle, Honolulu, Toronto, Vancouver
  • Mikor? téli és tavaszi időpontok
  • Használd a “KIRALY3000” kódot és spórolj meg 3 000 Ft-ot
  • Repülőjegy módosítás bármilyen okból A rendelés értékének legfeljebb 80%-át használhatja kreditként a dátum, az úti cél vagy az utasok megváltoztatásához az indulás előtt 72 órán belül.

Az USA nagyvárosaiba legtöbbször többszörös átszállással lehet csak eljutni, rengeteg légitársaság és járat közül választva. Az általunk kínált retúrjegyek egyszeri átszállással számolnak, így teszik könnyebbé a kirándulást. Ráadásul a SPOROLJ kód használatával a repülőjegy vásárlása során 3000 Ft értékű kedvezményhez is jutsz. A kedvezményes kódot a Fizetési mód lépésben tudod érvényesíteni (csak a Repjegykirály alkalmazásban).

Miami

Beutazási feltételek az USA-ba:

ESTA – Electronic System for Travel Authorization. Az amerikai kormány által automatizált rendszer, amely lehetővé teszi, az utazást az Egyesült Államokba. ESTA-n keresztül igényelhetsz és kaphatsz engedélyt, és mindezt online. 2009 óta kötelező a biztonság megerősítése érdekében és köteles vagy beszerezni az elektronikus engedélyeket az Egyesült Államokba való utazás előtt. Ismerd meg, hogy hogyan juthatsz ESTA engedélyhez (lépésről lépésre).

Beutazási feltételek Kanadába:

A Kanadába történő utazáshoz elektronikus beutazási engedély (ETA – Electronic Travel Authorization) szükséges. Ez a dokumentum igazolja a külföldiek repülőgépes beutazását Kanadába, illetve kanadai átszállását utazásuk során. Nem vonatkozik az USA állampolgáraira és az érvényes vízummal rendelkezőkre. Itt lehet igényelni.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.4/5 - (5 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top