Connect with us

Király repjegyek

40% KEDVEZMÉNY: Turkish Airlines repjegyek Budapestről most 84 900 Ft-tól!

40% KEDVEZMÉNY: Turkish Airlines repjegyek Budapestről most 84 900 Ft-tól!

Hogy miként lett a Turskish Airlines a kedvenc légitársaságaink egyike már írtunk egyszer, de a vérfrissítés sosem árt. Összeszedtük hát a legfontosabb tudnivalókat, információkat Törökország nemzeti légitársaságáról. Hogy emeljük a tétet, és mert valóban kedveskedni szeretnénk nektek, most remek repjegyeket is hoztunk. Utazz közkedvelt úti célokba 40%-os kedvezménnyel! Figyelem, az ajánlat csak limitált ideig érvényes!

Azok közé tartozol, akik már alig várják, hogy a világ egzotikus zugaiba utazzanak? Akkor a Turkish Airlines akciója a kedvedre lesz! Világraszóló kiárusítás kezdődött, foglalj most 84 900 Ft-tól! Szabad időpontok a foglalási rendszerben 2023 nyarára is elérhetők. Egyes egzotikus úti célokra akár 46 kilogramm poggyász (2×23 kg) szállításának a lehetősége is adott. Nem árt viszont sietni, az akciós ajánlat limitált ideig tart. Foglalás előtt javasoljuk, hogy ellenőrizd az aktuális belépési feltételeket.

Olcsó repülőjáratok a világ minden tájára

  • Honnan? Indulás Budapestről
  • Kivel? Turkish Airlines
  • Mikor? 2023. tavasz – nyár
  • Elérhető úti célok: Törökország, Grúzia, Azerbajdzsán, Egyiptom, Dubaj, Omán, Tanzánia, Maldív-szigetek, Tanzánia, USA és sok más
  • Használd ki a 3000 Ft kedvezmény kódunkat: 3000 Ft értékű kedvezményes kód repjegyekre csak a Repjegykirály alkalmazásban.
Turkish Airlines repjegyek

Miért szeretjük a Turskish Airlinest?

Törökország nemzeti légitársasága 2011-től folyamatosan elnyeri a „Legjobb európai légitársaság” díját. Ez már elegendő okot adna számunkra a szeretetre, de legyünk becsületesek és vegyük végig a listát…

A török ​​légitársaságok úttörőjének története 1933-ban kezdődött. Pályafutását kicsi csapatként kezdte, kitartással és növekvő szenvedéllyel cégóriássá nőtték ki magukat. Az ügyfelek ma már angol, német, japán, francia, olasz, spanyol, portugál, koreai, kínai és orosz nyelven is megtekinthetik a légitársaság honlapját.

Több országba repülnek, mint bármely más légitársaság! A koronavírus-előtt a Turkish Airlines rendelkezett a világ egyik legnagyobb hálózatával, 50 belföldi és 246 nemzetközi úti céljával összes 123 országban.

Az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb prioritás számukra, és a legnagyobb gondossággal törekszenek arra, hogy az utazás a lehető leggördülékenyebben működjön. Ennek okán hozták létre 2000-ben a Miles & Smiles szoftvert, exkluzív privilégiumokat biztosítva. Később pedig, 2008-ban a Turkish Airlines csatlakozott a globális légitársaság szövetségéhez, a Star Alliance-hez. A Turkish Do & Co-val való együttműködésük révén ízletes ételeket kínálnak a felhők felett.

A Turkish Airlines szórakoztató rendszere tele van a legújabb filmekkel, zenével, játékokkal – így pedig az utasok számára kellemes, szórakoztató utazás érhető el a fedélzeten is. Ezen felül a felhők felett is kapcsolatot tarthatunk a világgal a légitársaság által kínált Wi-Fi-szolgáltatás révén.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top