Connect with us

Király repjegyek

Ezt nézd: Turkish Airlines repjegyek most 144 900 Ft-tól!

Ezt nézd: Turkish Airlines repjegyek most 144 900 Ft-tól!

Hogy miként lett a Turskish Airlines a kedvenc légitársaságaink egyike már írtunk egyszer, de a vérfrissítés sosem árt. Összeszedtük hát a legfontosabb tudnivalókat, információkat Törökország nemzeti légitársaságáról. Hogy emeljük a tétet, és mert valóban kedveskedni szeretnénk nektek, most remek repjegyeket is hoztunk. Utazz egzotikus úti célokra 40%-os kedvezménnyel! Figyelem, az ajánlat csak limitált ideig érvényes!

Azok közé tartozol, akik már alig várják, hogy a világ egzotikus zugaiba utazzanak? Akkor a Turkish Airlines akciója a kedvedre lesz! Világraszóló kiárusítás kezdődött, foglalj most 144 900 Ft-tól! Szabad időpontok a főszezonra is találsz, a díjban foglalt poggyász súlya 23 kg. Egyes egzotikus úti célokra akár 46 kg poggyász (2×23 kg) szállításának a lehetősége is adott.

Olcsó repülőjáratok a világ minden tájára

  • Honnan? Indulás Budapestről vagy Bécsből
  • Kivel? Turkish Airlines
  • Elérhető úti célok: Törökország, Emirátusok, USA, Indonézia, Kenya, Thaiföld, Tanzánia, Maldív-szigetek, Mexikó, Seychelle-szigetek…
  • Használd ki a 3000 Ft kedvezmény kódunkat: 3000 Ft értékű kedvezményes kód repjegyekre csak a Repjegykirály alkalmazásban.
Turkish Airlines repjegyek

Miért szeretjük a Turskish Airlinest?

Törökország nemzeti légitársasága 2011-től folyamatosan elnyeri a „Legjobb európai légitársaság” díját. Ez már elegendő okot adna számunkra a szeretetre, de legyünk becsületesek és vegyük végig a listát…

A török ​​légitársaságok úttörőjének története 1933-ban kezdődött. Pályafutását kicsi csapatként kezdte, kitartással és növekvő szenvedéllyel cégóriássá nőtték ki magukat. Az ügyfelek ma már angol, német, japán, francia, olasz, spanyol, portugál, koreai, kínai és orosz nyelven is megtekinthetik a légitársaság honlapját.

Több országba repülnek, mint bármely más légitársaság! A koronavírus-előtt a Turkish Airlines rendelkezett a világ egyik legnagyobb hálózatával, 50 belföldi és 246 nemzetközi úti céljával összes 123 országban.

Az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb prioritás számukra, és a legnagyobb gondossággal törekszenek arra, hogy az utazás a lehető leggördülékenyebben működjön. Ennek okán hozták létre 2000-ben a Miles & Smiles szoftvert, exkluzív privilégiumokat biztosítva. Később pedig, 2008-ban a Turkish Airlines csatlakozott a globális légitársaság szövetségéhez, a Star Alliance-hez. A Turkish Do & Co-val való együttműködésük révén ízletes ételeket kínálnak a felhők felett.

Turkish Airlines
Turkish Airlines

A Turkish Airlines szórakoztató rendszere tele van a legújabb filmekkel, zenével, játékokkal – így pedig az utasok számára kellemes, szórakoztató utazás érhető el a fedélzeten is. Ezen felül a felhők felett is kapcsolatot tarthatunk a világgal a légitársaság által kínált Wi-Fi-szolgáltatás révén.

Turkish Airlines

Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top