Connect with us

Hírek

Több járat, nagyobb forgalom: újranyitja a Budapest Airport a 2-es terminált

Több járat, nagyobb forgalom: újranyitja a Budapest Airport a 2-es terminált

Mivel a karácsonyi időszakban bővített célállomás-listával kedveskednek nekünk a Budapestre járatot üzemeltető légitársaságok, így a várható nagyobb forgalom miatt ismét fogadnak utasokat a Liszt Ferenc-reptér ősszel lezárt területei.

Megnyitják a 2-es terminál több, még ősszel lezárt részét. A schengeni övezetből érkezők újra használhatják az 1-es utasmólót, itt történik az okmány- és egészségügyi ellenőrzésük, ezen felül ismét teljes terjedelmében használható lesz a B utasmóló is. A repülőtér felhívta a figyelmet, hogy mivel az országba történő belépés előtt az utasok részletes kikérdezése és adatfelvétel zajlik, az okmányellenőrzés a korábbinál több időt vesz igénybe.

A Magyarországra beutazók esetében érvényes szabályok továbbra is élnek, a kormány 2021. február 1-ig meghosszabbította a határellenőrzést a schengeni belső határokon. Az országba belépő, magyar és külföldi állampolgárok számára bizonyos kivételekkel (pl. üzleti utazók) a 10 napos kötelező karantént a határon automatikusan elrendelik.

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top