Connect with us

Hírek

Budapest Airport: 51 városba lehet repülni majd az év végi ünnepi időszakban

Budapest Airport: 51 városba lehet repülni majd az év végi ünnepi időszakban

Nincs karácsony utazás nélkül… Bővített célállomás-listával kedveskednek nekünk a Budapestre járatot üzemeltető légitársaságok. December közepétől 51 úti cél válik elérhetővé – jelentette be nemrégiben a Budapest Aiport.

December második felében az elmúlt időszakhoz képest jócskán csak élénkülhet az utasforgalom a budapesti repülőtéren, a légitársaságok ugyanis bővített útvonal-kínálattal várják utasaikat. Összesen 51 úti célt tesznek elérhetővé a Liszt Ferenc-reptérről az év végi időszakban. Az ismét elérhető célállomások listája azonban az egyes országokban érvényben lévő korlátozások függvényében változhat. A Budapest Airport épp ezért arra kéri az utasokat, hogy a nagykövetségek és a légitársaságok weboldalán tájékozódjanak az utazás feltételeiről.

Úti célHeti járatszám
AeroflotMoszkva2 járat
EasyjetBázel2 járat
Egypt AirKairó1 járat
Egypt AirHurghada1 járat
EmiratesDubaj2 járat
EurowingsDüsseldorf3 járat
FinnairHelsinki2 járat
KLM Royal Dutch AirlinesAmszterdam14 járat
LOT Polish AirlinesWroclaw1 járat
LOT Polish AirlinesSzöul1 járat
LOT Polish AirlinesVarsó8 járat
LufthansaFrankfurt10 járat
Qatar AirwaysDoha3 járat
Turkish AirlinesIsztambul4 járat

A Ryanair és a Wizz Air légitársaság kínálja jelenleg is a legtöbb járatot. Előbbi 14 útvonalra, míg utóbbi 23 útvonalra kínál összeköttetést.

Budapest Airport 51 városba

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (2 votes)
Kattintson a megjegyzésre
To Top