Connect with us

Hírek

Budapest Airport: készen állnak az oltóanyagok fogadására

Budapest Airport: készen állnak az oltóanyagok fogadására

Bár az utasforgalom minimálisra csökkent, az elmúlt évek felelős gazdálkodásának hála jelenleg is stabil anyagi helyzetben van a Budapest Airport. Készen állnak az oltóanyagok fogadására is.

A szeptember 1-től életbe lépett határzár és a határátlépésre vonatkozó szigorú szabályok rányomták a bélyegüket a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalmára. A koronavírus-járvány okozta drasztikus utasszámcsökkenés ellenére azonban stabil anyagi helyzetben van a reptér. Valentínyi Katalin nemrégiben a Trend FM rádiónak például elmondta, hogy a BUD Cargo City továbbra is működik és felkészülten várja az egészségügyi szállítmányokat.

A BUD Cargo City szabályozott hőmérsékletű létesítményei kiváló fizikai környezetet biztosítanak az oltóanyagok, vagy az ahhoz szükséges összetevők tárolásához és továbbításához. Ez az ideális környezet, és a részletesen kidolgozott akcióterv biztosítja, hogy a Budapest Airport készen áll Magyarország és a kelet-közép-európai régió támogatására a járvány elleni küzdelemben.

Mint arról korábban beszámoltunk, Alan Joyce, a Qantas vezérigazgatója a a 9Now hírtelevíziónak nyilatkozva elmondta, légitársasága oltáshoz kötné a nemzetközi utazást. A nagyobb európai hálózatos légitársaságok azonban egyelőre még kivárnak.

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top