Connect with us

Hírek

Frissítve: Szlovákia – kötelező lesz a PCR-teszt

Frissítve: Szlovákia – kötelező lesz a PCR-teszt

Hétfőtől (november 16.) csak 72 órásnál nem régebbi, negatív PCR-teszt birtokában lehet belépni Lengyelországból, Csehországból, Ausztriából és Magyarországról Szlovákia területére. 

Hétfőtől (november 16.) csak 72 órásnál nem régebbi, negatív PCR-teszttel lehet belépni Lengyelországból, Csehországból, Ausztriából és Magyarországról Szlovákia területére – jelentette be a járványügyi bizottság ülése után Marek Krajčí (OĽaNO) egészségügyi miniszter. A határokon véletlenszerű ellenőrzésekre lehet majd számítani.

„Főleg csúcsidőben, amikor a legnagyobb a forgalom az átkelőkön” – tájékoztatta a TASR-t Denisa Bárdyová, az országos rendőr-főkapitányság szóvivője.

A tranzitforgalom feltétele, hogy 8 órán belül át kell utazni az országon, és csak tankolni lehet megállni.

Szlovákia, Pozsony

Szlovákia október 22-én új járványügyi intézkedések bevezetéséről döntött a járvány felgyorsult terjedésének megakadályozása érdekében. Az érvényben lévő intézkedések fenntartása mellett országos tesztelés elrendeléséről, valamint (október 24-november 14-ig tartó) általános kijárási tilalom bevezetéséről született döntés.

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top