Connect with us

Király repjegyek

Retúrjegy Bécsből Havannába 149 900 Ft-ért!

Retúrjegy Bécsből Havannába 149 900 Ft-ért!

Ha egy igazán egzotikus és különleges nyaralásra vágysz, akkor már ne is keress tovább, hiszen most találtad meg álmaid utazását. Bécsi indulással, tavasszal vagy a nyár végén elutazhatsz a rum, a salsa és a szivar hazájába, Havannába. Havanna nemcsak a gyönyörű tengerpartjáról híres, hanem: kedves helyi lakosairól, gazdag történelméről, érdekes építészetéről is. A legjobb hírt pedig a végére hagytuk: repjegyed most 149 900 Ft-ért vásárolhatod meg. És hogy melyik légitársaság gondoskodik a kényelmedről? Természetesen a Turkish Airlines! Ne félj, annyi ruhát csomagolhatsz nyaralásodra, amennyit csak szeretnél, hiszen az árban a kézipoggyász mellet még 2 db maximum 23 kg poggyászt is magaddal vihetsz. Ugye, szerinted is kár lenne lemaradni erről a repjegyről?

Advertisement

Olcsó repjegy Havannába!

Honnan? Bécsből

Kivel? A Turkish Airlines légitársasággal

Mikor? Áprilisban, Májusban, Szeptemberben, Októberben

Tipp! A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!

Akciós repjegyek

Milyen a város igazából?

Ha jobban szeretnéd megismerni Havanna városát, és nem csak a kötelező látnivalók érdekelnek, mindenképp figyelmedbe ajánljuk egy korábbi cikkünket: Olvasd el itt!

Egy legendás showműsor

Ha egy igazán különleges showműsort szeretnél megnézni Kubában, akkor ne hagyd ki a Cabaret Tropicana meglátogatását. Itt világhírű revütáncosok lépnek fel, látványos kosztümökben, illetve a táncosok mellett akrobaták is szórakoztatják a vendégeket. A műsor átlagosan 2 óráig tart, amit jó idő esetén kint is megszoktak szervezni. Igaz a belépő ára nem a legolcsóbb, de sokan úgy vélik, hogy kihagyhatatlan program, ha már Havannában járunk.

John Lennon rajongók figyelem!

A világ tele van Beatles-emlékhelyekkel, ez alól Kuba sem kivétel, hiszen itt található a Beatles egyik frontemberének, John Lennonnak a bronzból készült szobra. A szobor John Lennon parkban található, amit még a 2000-es években avattak fel maga Fidel Castro részvételével, aki egyébként Amerikai-ellenes forradalmárnak és örök lázadónak tartotta Lennont. Érdekesség, hogy a szobron lévő ikonikus szemüveget sokszor ellopták, így ma már egy parkőr feladata, hogy feltegye a szemüveget az üldögélő szoborra, ha esetleg a turisták képet szeretnének készíteni.

Miért foglalj a Pelikánon keresztül?

Ha a Pelikán ünnepel, akkor az ügyfelei is ajándékot kapnak! A 15 éve működő Pelikán együtt dolgozik mind a fapados és mind a hagyományos légitársaságokkal, hogy lerombolja azokat az akadályokat, melyek az utazni vágyók útjába állhatnak. Világra hozott egy teljesen új, kombinált repjegyes terméket, hogy a lehető legjobb ajánlatokat nyújtsa ügyfeleinek. Ráadásul a Multi-city és kombinált repjegyei között sok olyan darabot is találsz, melyeket máshol nem. Utazz velünk pénztárcakímélő módon az egész világon!

Kattintson a megjegyzésre

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

A British Airways felfüggesztette gatwicki járatait https://t.co/3O1X059WBqMennyi ideje jött ki ez a hír? 15 óra
Veszélyben a Budapest Airport útvonalhálózata? https://t.co/oJTOt9VLE9Mennyi ideje jött ki ez a hír? 18 óra
Milyen hatással van a klímaváltozás a világ emlékműveire? https://t.co/iLCAIJ9IT0Mennyi ideje jött ki ez a hír? 19 óra
Tavasz a havon, szerelem a gleccseren. Skandinávia legszebb helyei https://t.co/C3KzahOtTGMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Útmutató az istenek szigetére, Balira https://t.co/IiOe6GHxySMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Leálltak az EasyJet kereskedelmi járatai https://t.co/2k5EvRcA9iMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Mentesítő járatok indulnak szerdán az USA-ból és Kanadából https://t.co/FYXn3tn9Q9Mennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Kóla piszoárban, avagy 5 furcsa kávézó szerte a világban… https://t.co/eKvbiumj9BMennyi ideje jött ki ez a hír? 6 nap
Várhatóan teljesen leáll az utasforgalom a budapesti repülőtéren https://t.co/DC52uYkY36Mennyi ideje jött ki ez a hír? 7 nap
Vulkáni vacsora a szabadság 9 árnyalatában. Ja, bocs, szigetén. Azori-szigetek, megyünk! https://t.co/WVa4kPo384Mennyi ideje jött ki ez a hír? 7 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top