Connect with us

Magazin

A Pelikán az utazók kedvence! De tudod, hogy miért?

A Pelikán az utazók kedvence! De tudod, hogy miért?

Utazni mindenki szeret, valaki külföldre, mások belföldön, egyesek túráznak, várost néznek vagy parton henyélnek. Legyen bárhogy is, utazni jó, ebben mindnyájan egyetérthetünk és, hogy az utazás még kényelmesebb és kellemesebb legyen megmutatjuk miért ajánljuk a Pelikánt. Utazási irodaként sokéves tapasztalatára, partnereire és technológiai know-how-jára támaszkodva a legjobb utazási barátoddá válhat. És nem csak Magyarországon, hanem az egész világon. A Pelikán idén is érdekes híreket hozott. Például egy új szolgáltatást, amely lehetővé teszi a repjegy módosítást indoklás nélkül.

A Pelikán az egész világot berepüli, hogy megtalálja a legjobb repjegy-kombinációkat ,és saját bőrén tapasztalja meg, hogy mit lehet még rajtuk javítani.

Repülőjegy módosítás bármilyen okból

Már megvan a repjegyed és alig várod az utazás napját? A foglalás során eszünkbe sem jut, hogy utazásunk esetleg meg is hiúsulhat. És ahogy mondani szokás, ember tervez Isten végez, és az élet váratlan bonyodalmakkal is járhat, főleg ha utazásról van szó. A váratlan eseményeket nem minden esetben fedezi a biztosítás, vannak dolgok, amelyeket nehéz megmagyarázni, ezért találtuk ki új szolgáltatásunkat: „Bármilyen okból történő módosítást”.

Amennyiben megvásárolod a Bármilyen okból történő módosítás szolgáltatást, akkor a foglalás árának akár 80%-áig kreditet kapsz a repjegyed adatainak módosítására. Megváltoztathatod például az indulási dátumot, de akár az úti célt, sőt a légitársaságot is, ha a kapott jóváíráson és az általános szerződési feltételeken belül erre jogosult vagy.

ÚJ Pelikán app: a legjobb ajánlatok és cikkek egy helyen

A Pelikán mobilalkalmazás már egy ideje elérhető, és fejlesztőink folyamatosan dolgoznak rajta. A menő cikkek, forró repülési tippek és friss utazási hírek mellett – még néhány új funkcióval is kedveskedünk neked. Hozzáadtuk a repülőjegyek és a szállás egy csomagban történő megvásárlásának lehetőségét, javítottuk a legjobb ajánlatokról szóló értesítéseinket, új szűrőket indítottunk, és persze ez még nem minden.

Valószínűleg már te is tudod, hogy a Pelikán a repjegyek Copperfieldje. De azt tudtad, hogy nyaralási szakembereink komplett utazási csomagokat állítanak össze – azaz repülőjegy, szálloda, transzfer, vízum és egyebek egy csábító áron, egyetlen gombnyomással? Természetesen mindezt már jó ideje lefoglalhatd a Pelikán weboldalán, de mostantól az alkalmazásunkon is ellenőrizheted a nyaralási ajánlatokat és a szabad időpontokat.

Mi nyomon követjük a világ legjobb utazási ajánlatait, ta csak kövess minket és semmiről nem maradsz le. És hogy még egyszerűbbé tegyük a dolgod, mindig tájékoztatunk a legjobb ajánlatokról egy gyors értesítéssel. Csak engedélyezd az értesítéseket a telefonodon.

Repjegyek párosítása? Úgy kombinálunk, mint senki más!

A munkánk nekünk nem munka, mert mindannyian az utazás szerelmesei vagyunk. Éppen ezért, a termékeinket saját tapasztalatok, napernyők alatt vagy hegycsúcsokon kapott ihletek és mások által talán őrült ötletek alapján állítjuk össze.  Habár nem biztos, hogy ezeket mi fedeztük fel, de van egy nagyon lényeges tényező és erős érv: mi az újító ötleteinket nem tartjuk meg magunknak, a „trükköket” megosztjuk veletek.

Technológiáinknak köszönhetően képesek vagyunk a fapadosok és a hagyományos légitársaságok repjegyeit kombinálni. Így született meg az egyik kisbabánk, azaz a legújabb termékünk: a kombinált repjegyek. Képesek vagyunk párosítani bármilyen úti célt bármelyik mással, a kedvenc repülőteredről a másik kedvencedre. Ne gondold, hogy nagyképűek vagyunk (na jó, egy picit igen), de a Multi-city és a kombinált repjegyeink között sok olyan darabot is találsz, melyeket máshol nem. Nemcsak Magyarországon vagy Európában, de az egész világon. Amennyiben konkrét kérésed van, vagy ha olyan álmod van, mely nehezen kivitelezhetőnek tűnik, csak szólj az utazási dizájnereinknek, ők majd segítenek. A személyre szabott repülőjegyek az erősségeink.

Az ilyen repülőjegyek keresése és főleg összeállítása rengeteg idődet venné igénybe, de főleg sok pénzt veszítenél fölöslegesen az illetékek miatt. Nálunk egyetlen csomagban kapod meg különféle légitársaságok különféle repjegyeit.

Persze, léteznek konkurens repjegy-böngészők is. Ezek azonban egyirányú repülőjegyeket keresnek ki és kombinálnak. A Pelikán technológiái hatékonyabb utat választanak, mivel képesek retúr vagy ún. open-jaw repjegyeket is párosítani és naptárszerűen, áttekinthetően ábrázolni.

A legjobbak a barátaink

A Pelikán már 19 éve száll az utazás egén, ez idő alatt volt ideje kiváló kapcsolatokat létrehozni légitársaságokkal a világ összes tájáról. Ennek eredménye az exkluzív árakhoz való hozzáférés, ezekhez jönnek még a limitált kiárusítások vagy egyedi, szinte már baráti viszonyt sejtető előnyök.

Nos, igen, tegeződünk a legjobbakkal, de ebből neked is hasznod származik. Hiszen így „kivételeket tudunk intézni”, esetleg magasabb osztályokba szóló repjegyeket kedvező áron és különféle szolgáltatásokat a repülőtereken.

A legolcsóbb a legjobb? Nem mindig.

A légitársaságok weboldalán feltüntetett árak különbözhetnek azoktól, amelyeket a közvetítők vagy az utazási irodák ajánlanak. A legolcsóbb repjegy valójában nem mindig a legjobb választás. Az áron kívül azt is figyelembe kell venni, hogy milyen szolgáltatások tartoznak a repülőjegyhez vagy hogy garantált forgalmazó kínálja-e.

Vásárlás előtt mindig tegyél fel magadnak egy pár kérdést. Mi mindent tartalmaz az ár? Ismerem a forgalmazót? Probléma esetén segítséget tud nyújtani, tudok valakivel kommunikálni? Kínál valamilyen szolgáltatást a repülőjegyhez? Ebből is láthatod, hogy az nem teljesen ideális, ha az egyedüli szempont, amit figyelembe veszel, a repülőjegy ára. Mert a pár megspórolt forinthoz egy csomó gond is nyakadba zúdulhat. A Pelikán ezért nemcsak azon igyekszik, hogy pénzt spórolj, hanem időt is, de legfőképpen azért fáradozik, hogy minden problémamentesen menjen végbe. És ne feledd, mindezt 19 éves tapasztalattal teszi.

A repülőjeggyel minőségi szolgáltatást is vásárolsz

Képzeld el, hogy találsz két szuper repülőjegyet, de nem sikerül eldöntened, hogy melyiket is válaszd. Semmi gond, foglal le mindkettőt. Hagyj magadnak egy pár órányi gondolkodási időt, és este csak azt fizeted ki, amelyiket jobbnak találod.  

Ne félj attól, hogy nem sikerül kártyával fizetned. Banki összeköttetéseket is kínálunk, így a pénzedért a szolgáltatásokat azonnal megkapod. Ezeket a Rendeléskezelésben tudod ellenőrizni és akár módosítani is. Ha valamiről megfeledkeztél, csak írj rá az Ügyfélszolgáltunkra, és segítségedre lesznek.

Szeretjük a magyar utazókat

Fontosnak tartjuk, hogy Magyarországon is jelen legyen az innovatív utazás szelleme. Elfuthatnánk, bocs, elrepülhetnénk valami adóparadicsomba, de mi már csak ilyenek vagyunk. A magyar utazókat szeretnénk boldoggá tenni.

Olyan sokan vagytok!

Minél idősebbek vagyunk, annál több szeretetet kapunk tőletek, ez hálával tölt el minket. És persze fantasztikusan motivál. Ha Te is a múzsáink közé szeretnél tartozni, akkor ne habozz, és dicsérj meg minket a Google értékeléseken keresztül. Nagyon nagyra értékeljük ügyfeleink visszajelzéseit, ezek új ötletekre ösztönöznek minket, és arra, hogy ne hagyjuk abba!


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.1/5 - (7 votes)
Kattintson a megjegyzésre
To Top