Connect with us

Magazin

A Pelikán az utazók kedvence! De tudod, hogy miért?

A Pelikán az utazók kedvence! De tudod, hogy miért?

Ha a Pelikán ünnepel, akkor TI kaptok ajándékot. Ez az év bizony ebből a szempontból különleges, hiszen 15 évesek lettünk. A Pelikán világra hozott egy teljesen új, kombinált repjegyes terméket, a Peli-technológiáink automatizáltan képesek összeállítani a legkedvezőbb ajánlatokat, de rengeteg egyedülálló, légitársaságokkal való együttműködés miatt is izgalmas ez az év.

Advertisement

És még mindig vannak nagy céljaink. A legfontosabbnak azt tartjuk, hogy leromboljuk azokat az akadályokat, melyek az utazni vágyók útjába állhatnának.

A Pelikán az egész világot berepüli, hogy megtalálja a legjobb repjegy-kombinációkat ,és saját bőrén tapasztalja meg, hogy mit lehet még rajtuk javítani.

Repjegyek párosítása? Úgy kombinálunk, mint senki más!

A munkánk nekünk nem munka, mert mindannyian az utazás szerelmesei vagyunk. Éppen ezért, a termékeinket saját tapasztalatok, napernyők alatt vagy hegycsúcsokon kapott ihletek és mások által talán őrült ötletek alapján állítjuk össze.  Habár nem biztos, hogy ezeket mi fedeztük fel, de van egy nagyon lényeges tényező és erős érv: mi az újító ötleteinket nem tartjuk meg magunknak, a “trükköket” megosztjuk veletek.

Technológiáinknak köszönhetően képesek vagyunk a fapadosok és a hagyományos légitársaságok repjegyeit kombinálni. Így született meg az egyik kisbabánk, azaz a legújabb termékünk: a kombinált repjegyek. Képesek vagyunk párosítani bármilyen úti célt bármelyik mással, a kedvenc repülőteredről a másik kedvencedre. Ne gondold, hogy nagyképűek vagyunk (na jó, egy picit igen), de a Multi-city és a kombinált repjegyeink között sok olyan darabot is találsz, melyeket máshol nem. Nemcsak Magyarországon vagy Európában, de az egész világon. Amennyiben konkrét kérésed van, vagy ha olyan álmod van, mely nehezen kivitelezhetőnek tűnik, csak szólj az utazási dizájnereinknek, ők majd segítenek. A személyre szabott repülőjegyek az erősségeink.

Az ilyen repülőjegyek keresése és főleg összeállítása rengeteg idődet venné igénybe, de főleg sok pénzt veszítenél fölöslegesen az illetékek miatt. Nálunk egyetlen csomagban kapod meg különféle légitársaságok különféle repjegyeit.

Persze, léteznek konkurens repjegy-böngészők is. Ezek azonban egyirányú repülőjegyeket keresnek ki és kombinálnak. A Pelikán technológiái hatékonyabb utat választanak, mivel képesek retúr vagy ún. open-jaw repjegyeket is párosítani és naptárszerűen, áttekinthetően ábrázolni.

A legjobbak a barátaink

A Pelikán már 15 éve száll az utazás egén, ez idő alatt volt ideje kiváló kapcsolatokat létrehozni légitársaságokkal a világ összes tájáról. Ennek eredménye az exkluzív árakhoz való hozzáférés, ezekhez jönnek még a limitált kiárusítások vagy egyedi, szinte már baráti viszonyt sejtető előnyök.

Nos, igen, tegeződünk a legjobbakkal, de ebből neked is hasznod származik. Hiszen így „kivételeket tudunk intézni”, esetleg magasabb osztályokba szóló repjegyeket kedvező áron és különféle szolgáltatásokat a repülőtereken.

A legolcsóbb a legjobb? Nem mindig.

A légitársaságok weboldalán feltüntetett árak különbözhetnek azoktól, amelyeket a közvetítők vagy az utazási irodák ajánlanak. A legolcsóbb repjegy valójában nem mindig a legjobb választás. Az áron kívül azt is figyelembe kell venni, hogy milyen szolgáltatások tartoznak a repülőjegyhez vagy hogy garantált forgalmazó kínálja-e.

Vásárlás előtt mindig tegyél fel magadnak egy pár kérdést. Mi mindent tartalmaz az ár? Ismerem a forgalmazót? Probléma esetén segítséget tud nyújtani, tudok valakivel kommunikálni? Kínál valamilyen szolgáltatást a repülőjegyhez? Ebből is láthatod, hogy az nem teljesen ideális, ha az egyedüli szempont, amit figyelembe veszel, a repülőjegy ára. Mert a pár megspórolt forinthoz egy csomó gond is nyakadba zúdulhat. A Pelikán ezért nemcsak azon igyekszik, hogy pénzt spórolj, hanem időt is, de legfőképpen azért fáradozik, hogy minden problémamentesen menjen végbe. És ne feledd, mindezt 15 éves tapasztalattal teszi.

A repülőjeggyel minőségi szolgáltatást is vásárolsz

Képzeld el, hogy találsz két szuper repülőjegyet, de nem sikerül eldöntened, hogy melyiket is válaszd. Semmi gond, foglal le mindkettőt. Hagyj magadnak egy pár órányi gondolkodási időt, és este csak azt fizeted ki, amelyiket jobbnak találod.  

Ne félj attól, hogy nem sikerül kártyával fizetned. Banki összeköttetéseket is kínálunk, így a pénzedért a szolgáltatásokat azonnal megkapod. Ezeket a Rendeléskezelésben tudod ellenőrizni és akár módosítani is. Ha valamiről megfeledkeztél, csak írj rá az Ügyfélszolgáltunkra, és segítségedre lesznek.

Szeretjük a magyar utazókat

Fontosnak tartjuk, hogy Magyarországon is jelen legyen az innovatív utazás szelleme. Elfuthatnánk, bocs, elrepülhetnénk valami adóparadicsomba, de mi már csak ilyenek vagyunk. A magyar utazókat szeretnénk boldoggá tenni.

Olyan sokan vagytok!

Minél idősebbek vagyunk, annál több szeretetet kapunk tőletek, ez hálával tölt el minket. És persze fantasztikusan motivál. Ha Te is a múzsáink közé szeretnél tartozni, akkor ne habozz, és dicsérj meg minket a Google értékeléseken keresztül. Nagyon nagyra értékeljük ügyfeleink visszajelzéseit, ezek új ötletekre ösztönöznek minket, és arra, hogy ne hagyjuk abba!


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Miért kellene most meglátogatnod Ománt? https://t.co/hVQEHWzUlpMennyi ideje jött ki ez a hír? 15 óra
Abu Dhabi 14 ámulatba ejtő látnivalója (útikalauz árakkal és nyitvatartási időpontokkal) https://t.co/vZUBKXaFTWMennyi ideje jött ki ez a hír? 15 óra
Szardínia retúrjegy a főszezonban Budapestről már 10 480 Ft-tól! https://t.co/322y3wJP4wMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Indonézia: A belépéshez már nem szükséges PCR-teszt https://t.co/MxwSKosdtxMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Európa 20 legszebb UNESCO helyszíne https://t.co/KYsTdBZFhsMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 hét
Turkish Airlines egzotikus repjegyek most akár 114 900 Ft-tól! https://t.co/VC0dhvMogcMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 hét
Vietnamba úgy utazhatunk, mint a járvány előtt https://t.co/OyV3DM4xucMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 hét
Mykonos retúr repjegyek Budapestről 22 885 Ft-tól (nyári időpontok) https://t.co/XqsalLuV2zMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 hét
Dreamliner-rel egyszerűen jobb repülni. Így repültünk a LOT-tal Amerikába https://t.co/4PPxq3KwWpMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 hét
Csodálatos Bologna: 5+ tipp Toszkána egy darabjának megismeréséhez https://t.co/nGFB15YBa9Mennyi ideje jött ki ez a hír? 1 hét
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top