Connect with us

Király repjegyek

Őszi pihenés az USA-ban! LOT retúrjegyek már 124 900 Ft-tól! – érvényes 2021 márciusáig!

Őszi pihenés az USA-ban! LOT retúrjegyek már 124 900 Ft-tól! – érvényes 2021 márciusáig!

Sokunk kedvence a LOT lengyel állami légitársaság június 1-től újraindítja egyes belföldi járatait, a hónap első felében nyolc lengyelországi repülőtér között indítanak majd naponta mintegy 30 személyszállító gépet. Késő ősszel már az Egyesült Államokat is felfedezheted velük! A közvetlen járatoknak köszönhetően gyorsan átszelhetjük az óceánt, hogy New York felhőkarcolói és ikonikus látnivalói mellett, a szeles Chicago, az elbűvölő San Francisco, a vadóc Miami, vagy a családbarát Washington nevezetességeit is megnézzük magunknak! Foglalj repjegyeket USA-ba már most 124 900 Ft-tól! Időpontok 2021 márciusáig elérhetők!

Advertisement

Akciós repjegyek Budapestről!

Fontos tudnivalók

Az Egyesült Államok területén a belföldi utazás egységes korlátozására nem került sor, ugyanakkor az Európából érkezők beutazási korlátozása (kevés kitételtől eltekintve) továbbra is érvényben marad mindaddig, míg Donald Trump amerikai elnök azt vissza nem vonja. Felhívjuk továbbá az Egyesült Államokba utazók szíves figyelmét arra is, hogy március 18-án az Egyesült Államok szárazföldi határait lezárták, kérjük, hogy az utazás során ezt szíveskedjenek figyelembe venni. Ezekről bővebben a Konzuli Szolgálat oldalán lehet tájékozódni!

Utazási okmányok

Az Egyesült Államokba történő utazáshoz érvényes útlevélre van szükség, amely a tartózkodás  tervezett vége után még legalább hat hónapig érvényes. Az USA-ba való utazás előtt köteles vagy beszerezni a szükséges elektronikus engedélyeket. Tudd meg, hogy hogyan juthatsz ESTA engedélyhez (lépésről lépésre) ITT. Valamint felhívjuk a magyar állampolgárok figyelmét, hogy az utazásuk előtt tájékozódjanak a legális tartózkodás feltételeiről, valamint a belépés szabályairól.  

Miért foglalj a Pelikánon keresztül?

Ha a Pelikán ünnepel, akkor az ügyfelei is ajándékot kapnak! A 15 éve működő Pelikán együtt dolgozik mind a fapados és mind a hagyományos légitársaságokkal, hogy lerombolja azokat az akadályokat, melyek az utazni vágyók útjába állhatnak. Világra hozott egy teljesen új, kombinált repjegyes terméket, hogy a lehető legjobb ajánlatokat nyújtsa ügyfeleinek. Ráadásul a Multi-city és kombinált repjegyei között sok olyan darabot is találsz, melyeket máshol nem. Utazz velünk pénztárcakímélő módon az egész világon!


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

Sziasztok! Bianka vagyok, a Comenius Egyetem végzős hallgatója. Életfilozófiám, hogy a kreativitás minden dolog alapja. Mindennek a jó oldalát keresem, tudatos optimistának tartom magam. Kultúra rajongó vagyok, szeretem az irodalmat és a balettet. Szeretek kirándulni, új embereket, helyeket megismerni, az olasz konyhát, szinte minden desszertet… Jógázom, és szinte mindig pötyögök valamit a klaviatúrán.

To Top