Connect with us

Hírek

Napi hoppá: szingli vagy? Akkor ezek a randijáratok tetszeni fognak!

Napi hoppá: szingli vagy? Akkor ezek a randijáratok tetszeni fognak!

Míg pár héttel ezelőtt a nagyobb légitársaságok által indított sétarepülések miatt volt hangos a sajtó, most a tajvani EVA Airways újított. Egy utazásszervezővel közösen társkereső randijáratok indításába fogott.

Szingli vagy? Akkor ez tetszeni fog! Randijáratokat indít a tajvani EVA Airways. A légitársaság karácsony, szilveszter valamint újév napján három randijáratot szervez a Mobius utazásszervező céggel közösen, egy nagyon frappáns: “Fly! Love is in the Air” (Repülj! Szerelem van a levegőben) jelmondattal. A járatok indításáról a CNN is beszámolt nemrégiben. Mint írták, az EVA Air legújabb ötlete varázslatos – segíti az embereket, hogy szerelemre találjanak a felhők felett.

A tervek szerint a járatokra 40-40 utas jelentkezhet, 20 férfi és 20 nő, és bár az ülésrendet kisorsolják majd a szervezők, a résztvevők a fedélzeten szabadon helyet cserélhetnek majd. Feltétel azonban, hogy a jelentkezőknek egyetemi diplomával és tajvani állampolgársággal kell rendelkezniük. Valamint (és ami a közösségi médiában kisebb felzúdulást is okozott), a szervezők az életkort is meghatározták: míg a férfiak 28 és 38 év közöttiek, addig a nők 24 és 35 év közöttiek lehetnek.

randijáratok

A repjegyek 295 USA dollárba kerülnek, a jelentkezők mindhárom alkalommal három órás sétarepülésen vehetnek részt, amely a tajpeji Taoyuan repülőtérről indul és oda is tér vissza. A napközbeni járatok Tajvan keleti partja mentén haladnak, így a tökéletes randihoz az ország hegyvonulatai biztosítanak romantikus hátteret. A szilveszter éjszakai járaton, Tajvan kivilágított nagyvárosai szolgáltatják a hangulatot.

A résztvevőket arra ösztönzik a jelentkezőket, hogy mély beszélgetéseket folytassanak egymással a fedélzeten, miközben a Michelin-csillagos séf, Motoke Nakamura által készített ínycsiklandozó ételeket fogyasztják.

(Képek forrása: evaair.com)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre
To Top