Connect with us

Utazások

NAP AJÁNLATA: Ruccanj ki Krétára most 68 900 Ft-tól

NAP AJÁNLATA: Ruccanj ki Krétára most 68 900 Ft-tól

Kréta Görögország legnagyobb és egyben Európa legdélebbi szigete; kedvező fekvésének köszönhetően a nyár itt sokkal tovább tart, mint az ország más vidékein. Kréta történelmi jelentősége megkérdőjelezhetetlen; a sziget ugyanis Európa első civilizációjának bölcsője, a mínoszi kultúra szülőföldje. Az évezredes múlt számtalan történelmi emléket hagyott hátra; ám az ókori nevezetességken túl a változatos, festői tájak, különleges partok, a völgyekben megbúvó kicsiny falvak és a helyiek legendás vendégszeretete is vonzza a látogatókat. Fedezd fel velünk Te is ezt az egyedülálló hangulatú szigetet!


Bécs – Chania – Bécs
2020.10.18 – 2020.10.21
Apartman
privát transzfer: reptér-hotel????

68.900 Ft-tól

FOGLALD LE ITT


Információk a szállásról

A kiváló elhelyezkedésű, hagyományos stílusú Evans House szálláshely három jól felszerelt apartmannal és ingyenes Wi-Fi hozzáféréssel várja a vendégeket Chania központjának közelében. A bejelentkezés 14:00-tól, a kijelentkezés 12:00-ig lehetséges. Az Evans House szálláshely Kréta északi részénChaniában helyezkedik el, kb. 50 méterre a legközelebbi strandtól és 10 perces sétára Chania központjától.A közelben buszmegállóéttermekbárok és boltok is rendelkezésre állnak. A chaniai repülőtér távolsága kb. 13 km.

Képek a szállásról

Fontos tudnivalók utazás előtt!

Ahogy azt már mi is megírtuk, július 1-től Görögország is újra fogadja a turistákat, köztük a magyar utazókat is. Habár a határon nem kell negatív koronavírus-tesztet felmutatni, de az országba való beutazáshoz mindenkinek kötelezően ki kell töltenie egy online nyomtatványt. Alább ebben nyújtunk segítséget!


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.1/5 - (30 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top