Connect with us

Hírek

Újabb európai országban mentesülnek a karantén alól a beoltott utazók

Újabb európai országban mentesülnek a karantén alól a beoltott utazók

Úgy néz ki, a vírus ellen védett utazókkal indulhatna a turizmus. Újabb európai országban mentesülnek a karantén alól a beoltott utazók.

Advertisement

Lengyelországban is mentesülnek a karantén alól a beoltott utazók, feltéve, hogy az Európai Unió valamelyik tagállamának az állampolgárai, vagy Izlandnak, Norvégiának, Svájnak, Grúziának, Japánnak, Kanadának, Új-Zélandnak, Thaiföldnek, Dél-Koreának, Tunéziának illetve Ausztráliának, vagy ezen országok valamelyikében rendelkeznek letelepedési engedéllyel – adja hírül nemrégiben a Lonely Planet. Az utazóknak korábban 10 napos karanténba kellett vonulni. Ez alól a múlt hónapban mentesültek azok, akik az érkezésükkor 48 óránál nem régebbi, negatív PCR-tesztet mutattak be. A nemrég frissített szabályozás már a beoltott utazókra vonatkozó mentességet is tartalmazza.

A mintegy 40 millió lakosú Lengyelországban az elmúlt hetekben enyhültek a korlátozásokAz ország kéthetes próbaidőszakra engedélyezte a sípályák újbóli megnyitását, a múzeumok, művészeti galériák és bevásárlóközpontok megnyitását. Az éttermek azonban csak elvitelre szolgálhatnak ki, a maszk viselése és a távolságtartás pedig továbbra is kötelező.

(Forrás: Lonely Planet)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Hova utazhatunk: friss ajánlások és tilalmak (COVID-19) https://t.co/9IIXnXmwkXMennyi ideje jött ki ez a hír? 17 óra
“Dubaj ura a helyzetnek” – továbbra is biztonságos úti cél, foglalj repjegyet most 90 188 Ft-tól! https://t.co/57D04qq1n5Mennyi ideje jött ki ez a hír? 18 óra
10 hely, ahol a könnyűbúvárkodás igazi élmény https://t.co/s6zkaET4FEMennyi ideje jött ki ez a hír? 19 óra
NAP AJÁNLATA: Húsvét Dominikán? Egzotikus nyaralás 142 046 Ft-tól! https://t.co/2mhb6uNi9KMennyi ideje jött ki ez a hír? 21 óra
Cári emlékvonat indul Jekatyerinburg és Alapajevszk között https://t.co/qXpm5ezHJRMennyi ideje jött ki ez a hír? 21 óra
NAPI HOPPÁ: Ezer darab hajóutat sorsol ki a Virgin Voyage https://t.co/OE3o4tGzxtMennyi ideje jött ki ez a hír? 22 óra
Kedvezményt kapnak a Wizz Air utasai a reptéri COVID-tesztközpontban https://t.co/dScJC9cY3jMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
10 különböző úti cél a kalandvágyóknak https://t.co/dVOLXrZQ47Mennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Élmények a világ körül: Alaszka repjegyek 139 900 Ft-ért! https://t.co/ySAC4hcGAQMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Hawaii-szigetek bomba áron, retúrjegyek 119 900 Ft-tól https://t.co/f2hcQcDCYNMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top