Connect with us

Hírek

Nincs többé Marks & Spencer csemege a British Airways járatain

Nincs többé Marks & Spencer csemege a British Airways járatain

Némiképp keserédes hír, hogy nem árusítják többé a Marks and Spencer ételeit a British Airways rövid távú járatain. A két cég még 2017-ben kezdte meg a közös munkát.

Az utóbbi 6 hónapban a járvány miatt a csemegék árusítása szünetelt, hogy az utasok és a kabinszemélyzet minél kevesebbet érintkezzen, de ma már biztos, hogy a Marks and Spencer ételei később sem térnek vissza a British Airways fedélzetére.

A két cég még 2017-ben kezdte meg a közös munkát, a légitársaság a “buy on board” szolgáltatása kapcsán. A turista osztály utasai a Marks and Spencer ételkínálatából vásárolhattak a fedélzeten, a kezdeményezés azonban ellentmondásos visszajelzéseket kapott. Az utasok többsége kifogásolta, hogy a légitársaság pénzért árult ételeket járatain. A vezetőség szerint viszont ezzel épp az ügyfelek nagyobb választék iránti igényét igyekeztek jobban kiszolgálni.

British Airways

„Büszkék vagyunk arra, hogy 2017 óta beszállítói voltunk a BA-nak. A partnerségünk bár előbb véget ért ebben az évben, megállapodtunk abban, hogy nem újítunk szerződést.” – reagált közleményben a M&S szóvivője.

A British Airways egyelőre nem jelentette be, mikor állítják vissza a szolgáltatást. Az új beszállító azonban már megvan, de hogy pontosan melyik cég fogja biztosítani ezentúl a termékeket még nem tudni. Talán ezúttal több sikerrel járnak, és valóban kedveznek az utasok ízlésének.

(Forrás: airportal.hu, British Airways)

További híreink:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top