Connect with us

Hírek

Új, közvetlen járat Wrocław és Budapest között!

Új, közvetlen járat Wrocław és Budapest között!

Röviddel a Budapest-Szöul járat újraindítását követően a lengyel légitársaság újabb jó hírrel szolgált az utazás szerelmeseinek: augusztus végétől új úti céllal, Wroclaw városával köti össze Budapestet. Az új járat amellett, hogy a LOT magyarországi bázisépítésének a részét képezi, kellemes hangulatú városba kínál gyors, közvetlen járatot.

Advertisement

A múlt hónapban a LOT több mint száz új útvonalon kezdett el újra repülni a lengyel regionális repülőterek és a mediterrán térség között, a járatokra eddig közel 250 ezer jegyet értékesítettek. Az olyan, sokak által kedvelt európai úti célok, mint Frankfurt, Amszterdam, Párizs és London felé jelentősen, heti 12-re emelte a járatszámot. Az újabb bővítés hozadéka a légitársaság augusztus 24-től, hetente egy alkalommal üzemelő Budapestet Wrocławval járata. Az információk szerint, a légitársaság Q400-as repülőgépei rövid, 1 óra 15 perc-es idő alatt teszik majd meg a két város közötti távolságot.

’’A járat egész évben közlekedik, és kiváló átszállási lehetőséget kínál Budapesten keresztül közvetlen légi összeköttetéssel Szöul felé’’ – közölte a Budapest Airport.

A Wrocław – Budapest járat menetrendje: 
LO 2535 WRO-BUD 13:30 – 14:45 (hétfő) 
LO 2536 BUD-WRO 15:35 – 16:50 (hétfő) 

A járat elindításával a LOT folytatja magyarországi bázisépítését, és a budapesti átszálló forgalom további fejlesztéséhez is jelentősen hozzájárul. A most bejelentett közvetlen járat a LOT ötödik útvonala a pandémia első hullámát követően.

Egy nem magyar „magyar” város

Wroclaw – magyar nevén Boroszló – Lengyelország egyik legrégibb városa, Szilézia történelmi fővárosa, 2016-ban Európa kulturális fővárosává is megválasztották. A határok az idők folyamán nem voltak kőbe vésve: a város és környéke volt Poroszország, Németország, Ausztria, Magyarország, Csehország s a Lengyel Királyság része is. Hunyadi Mátyás talán legdicsőségesebb győzelmét itt aratta. 1474-ben itt győzte le a IV. Kázmér király többszörös túlerőben lévő lengyel és cseh hadait.

A városképet megannyi színes épület teszi különlegessé, a település kulturális programokban, látnivalókban egyaránt bővelkedik. A „lengyel Velencének” is nevezik, kétségtelenül van benne valami az olasz város szépséges látnivalóiból és töretlen élni vágyásából.

További híreink:

A teljes cikk már elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is. Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal. Töltsd le most, értesülj a legjobb utazási kedvezményekről!


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

Sziasztok! Bianka vagyok, a Comenius Egyetem végzős hallgatója. Életfilozófiám, hogy a kreativitás minden dolog alapja. Mindennek a jó oldalát keresem, tudatos optimistának tartom magam. Kultúra rajongó vagyok, szeretem az irodalmat és a balettet. Szeretek kirándulni, új embereket, helyeket megismerni, az olasz konyhát, szinte minden desszertet… Jógázom, és szinte mindig pötyögök valamit a klaviatúrán.

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Hawaii: alternatívák a karantén idejére https://t.co/WzgDwboRYAMennyi ideje jött ki ez a hír? 8 óra
Friss: Újabb járattörlések a Ryanairnél! https://t.co/eRySRGRrTMMennyi ideje jött ki ez a hír? 9 óra
COVID-19 ingyenes biztosítást kínál a flydubai https://t.co/ZWKt0gTbn6Mennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
Abu Dhabi nyitva: a turistáknak elektronikus karkötőket kell viselniük https://t.co/2S7qRVaadUMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
NAP AJÁNLATA: Októberi 4*-os pihenés Hévízen 36 900 Ft-tól! https://t.co/tdh4hjCthmMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
A Finnair megkönnyíti az utazást: kedvezményes tesztelést kínál https://t.co/iZPOqG2VMjMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
USA álomáron: New York és Miami 65 900 Ft-tól! (március-június) https://t.co/rwXvLTW2WdMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
Jordánia nyitva: újra várják a turistákat https://t.co/8957HPjYrUMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Tokió egy lépéssel közelebb: A teamLab Európába hozza népszerű fényinstallációit! https://t.co/spJMCNrRL0Mennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Változások: rövidül a karanténkötelezettség, októberig határellenőrzés! https://t.co/VtlGnNrYaMMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top