Connect with us

Hírek

A karanténköltségeket is fedezi a Lufthansa-csoport szolgáltatása!

A karanténköltségeket is fedezi a Lufthansa-csoport szolgáltatása!

A Lufthansa-csoport nemrégiben ösztönzők sorozatát jelentette be. Az új intézkedésekkel tenné vonzóbbá repülőjegyeit a járvány enyhülése után, valamint ezzel tervezi regenerálni az emberek utazási kedvét is. Az információk szerint, a kedvezmények csak a Németországból, Ausztriából és Svájcból induló járatokra érvényesek.

Advertisement

A bejelentés szerint a Lufthansa, az Austrian és a Swiss légitársaság visszaúti garancia programja biztosítja, hogy az utas minden körülmények között hazajuthasson a kiinduló országba, szükség esetén akár mentesítő járatokon. Ez minden típusú viteldíjhoz jár, azonban csak a légitársaságok bázisországaiból történő indulás esetén érvényes, azaz a csak a Németországból, Ausztriából és Svájcból induló járatokra vonatkozik.

A három légitársaság fizeti a szállást a két hetes karantén esetén, és amennyiben az azonnali visszaút más repülőtérről történne, a légikikötők közötti fuvarra sem kell extra költséget költenie az utasnak. A légitársaság partnereként szolgáltatást nyújtó biztosító a fel nem használt szállodai tartózkodás és a befizetett programok költségeit is megtéríti az utasoknak.

Az Economy Flex és Business Flex típusú viteldíjakat úgynevezett “vigyél haza most” opcióval is bővítik, amelynek igénybe vétele esetén a Lufthansa, az Austrian és a Swiss légitársaság garantálja az utasoknak, hogy a lehető legrövidebb idő alatt hazaszállítják, átfoglalási díjak vagy viteldíj-különbözet megfizetése nélkül.

A rugalmas repülőjegyeket június 25-től augusztus 31-ig lehet lefoglalni, az utazásnak pedig legkésőbb 2021 januárjában kell megtörténnie.

Akciós repjegyek Budapestről!

(forrás: airportal.hu)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

Sziasztok! Bianka vagyok, a Comenius Egyetem végzős hallgatója. Életfilozófiám, hogy a kreativitás minden dolog alapja. Mindennek a jó oldalát keresem, tudatos optimistának tartom magam. Kultúra rajongó vagyok, szeretem az irodalmat és a balettet. Szeretek kirándulni, új embereket, helyeket megismerni, az olasz konyhát, szinte minden desszertet… Jógázom, és szinte mindig pötyögök valamit a klaviatúrán.

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

NAP AJÁNLATA: Ciprusi utazás most 74 900 Ft-tól https://t.co/8EavlwB94NMennyi ideje jött ki ez a hír? 6 óra
Friss: Srí Lanka augusztus elsejétől újra fogadja a turistákat! https://t.co/HvjaL5hSXXMennyi ideje jött ki ez a hír? 6 óra
Új-Zéland sikere – száz napja nincs új koronavírus-fertőzött! https://t.co/H3yobmpUqgMennyi ideje jött ki ez a hír? 8 óra
A Mount Everest ősszel nyílik meg a nagyközönség számára https://t.co/27nkMARq4GMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
5 ok, miért érdemes meglátogatni a Bledi-tavat https://t.co/4W3KLWnXYmMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Tapintható misztérium, avagy a világ legszebb templomai (2. rész) https://t.co/jQxZLyirWRMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Athén – programok, látnivalók egy helyen! https://t.co/JMJ3Kvwx6uMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
FRISS HÍREK: Sárga besorolású lett Spanyolország https://t.co/cjamSfjbOQMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Hova utazhatunk: friss ajánlások és tilalmak (COVID-19) https://t.co/9IIXnXmwkXMennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
Isteni partok, finom ételek – a Michelin-csillagos Málta! https://t.co/81kNucZqJwMennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top