Connect with us

Hírek

A karanténköltségeket is fedezi a Lufthansa-csoport szolgáltatása!

A karanténköltségeket is fedezi a Lufthansa-csoport szolgáltatása!

A Lufthansa-csoport nemrégiben ösztönzők sorozatát jelentette be. Az új intézkedésekkel tenné vonzóbbá repülőjegyeit a járvány enyhülése után, valamint ezzel tervezi regenerálni az emberek utazási kedvét is. Az információk szerint, a kedvezmények csak a Németországból, Ausztriából és Svájcból induló járatokra érvényesek.

A bejelentés szerint a Lufthansa, az Austrian és a Swiss légitársaság visszaúti garancia programja biztosítja, hogy az utas minden körülmények között hazajuthasson a kiinduló országba, szükség esetén akár mentesítő járatokon. Ez minden típusú viteldíjhoz jár, azonban csak a légitársaságok bázisországaiból történő indulás esetén érvényes, azaz a csak a Németországból, Ausztriából és Svájcból induló járatokra vonatkozik.

A három légitársaság fizeti a szállást a két hetes karantén esetén, és amennyiben az azonnali visszaút más repülőtérről történne, a légikikötők közötti fuvarra sem kell extra költséget költenie az utasnak. A légitársaság partnereként szolgáltatást nyújtó biztosító a fel nem használt szállodai tartózkodás és a befizetett programok költségeit is megtéríti az utasoknak.

Az Economy Flex és Business Flex típusú viteldíjakat úgynevezett “vigyél haza most” opcióval is bővítik, amelynek igénybe vétele esetén a Lufthansa, az Austrian és a Swiss légitársaság garantálja az utasoknak, hogy a lehető legrövidebb idő alatt hazaszállítják, átfoglalási díjak vagy viteldíj-különbözet megfizetése nélkül.

A rugalmas repülőjegyeket június 25-től augusztus 31-ig lehet lefoglalni, az utazásnak pedig legkésőbb 2021 januárjában kell megtörténnie.

Akciós repjegyek Budapestről!

(forrás: airportal.hu)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre
To Top