Connect with us

Király repjegyek

Kihagyhatatlan! Los Angeles Budapestről már 119 900 Ft-tól!

Kihagyhatatlan! Los Angeles Budapestről már 119 900 Ft-tól!

Isten hozott Hollywoodban! Te miről álmodozol? Los Angeles az amerikai álom megtestesítője, több millión keresik fel a várost a hírnév és a szerencse reményében. Most te is megteheted! Retúrjegyek Budapestről, egy átszállással már 119 900 Ft-tól!

Advertisement

Akciós repjegyek Los Angelesbe

Tipp alkalmazásra:

Revolut

Van egy hasznos tippünk a számodra, mégpedig a Revolut fizetési szolgáltatás, Európa leggyorsabban növekvő pénzügyi technológiája. Az igényes utazók kedvence, de használata azok számára is célszerű, akik csak alkalmanként vagy minimálisan utaznak. Egy brit fintech startupról, vagyis korai fázisú vállalkozásról van szó, amely az utóbbi években rendkívüli népszerűségnek örvend. Annyira, hogy a Revolutot banki licenciával látta el az Európai Unió.

Utazási okmányok

Az Egyesült Államokba történő utazáshoz érvényes útlevélre van szükség, amely a tartózkodás  tervezett vége után még legalább hat hónapig érvényes. Az USA-ba való utazás előtt köteles vagy beszerezni a szükséges elektronikus engedélyeket. Tudd meg, hogy hogyan juthatsz ESTA engedélyhez (lépésről lépésre) ITT. Valamint felhívjuk a magyar állampolgárok figyelmét, hogy az utazásuk előtt tájékozódjanak a legális tartózkodás feltételeiről, valamint a belépés szabályairól.   

Mikor érdemes Los Angelesbe utazni?

Bízz bennünk, egész évben megéri! A legjobb, ha utazásodat március és május, valamint szeptember és november között tervezed, amikor a levegő is frissebb, az egész városban kellemes a hőmérséklet, valamint a turisták sem akadályoznak meg abban, hogy felfedezd a várost! A legnépszerűbb Los Angeles-i látnivalók körül ősszel és tavasszal csökken a tömeg.

Jó ha tudod!

LA egy hamisítatlan, kulturálisan sokszínű város, ahol mindenki megtalálhatja a maga szórakozását! Viszont hetekbe is telhet, amíg maximálisan felfedezed a várost, így az jó, ha előre tervezel. Az utazásodhoz mindenképp adj hozzá néhány szórakoztató túrát, hogy egyszerre ismerhesd meg LA történelmi és ikonikus helyeit. Tölts el pár napot a tengerparton: Veniche Beach és a Santa Monica móló LA kihagyhatatlan megállói közé tartoznak. Előbbi nem csak a homokos part és a szörfözésre alkalmas meredek hullámok okán, de a parttól pár méterre lévő remek sportolási és kikapcsolódási lehetőségek miatt is. Santa Monicán pedig ne lepődjünk meg azon, ha delfineket látunk ugrálni a vízben!

Szánj időt egy késő délután arra, hogy részt vegyél egy baseball játékon, vagy nézz meg egy kosárlabda mérkőzést. Tapasztalat, mindkettő felejthetetlen élmény! De ha másfajta mókára vágynál, a belváros szívében ott a Hollywood Boulevard, ahol több mint 2500 gránitcsillagba vésett legenda nevét olvashatjuk, vagy a híres Universal Studio, ahol a filmek titokzatos és varázslatos világába nyerhetünk betekintést. De ha még mindig nem lennél biztos a dolgodban, Los Angeles legjobb kilátóhelye a Griffith Park és Obszervatórium tárt karokkal fogad! Jó tanács, érdemes még sötétedés előtt fellátogatni ide. A nosztalgikus hangulatért a városban található Angels Flight sikló, és egy retrós korizás felel a Moonlight Rollerway-ben. Máris csomagolnál, igaz?

Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre

Sziasztok! Bianka vagyok, a Comenius Egyetem végzős hallgatója. Életfilozófiám, hogy a kreativitás minden dolog alapja. Mindennek a jó oldalát keresem, tudatos optimistának tartom magam. Kultúra rajongó vagyok, szeretem az irodalmat és a balettet. Szeretek kirándulni, új embereket, helyeket megismerni, az olasz konyhát, szinte minden desszertet… Jógázom, és szinte mindig pötyögök valamit a klaviatúrán.

To Top