Connect with us

Király repjegyek

LOS ANGELES: közvetlenül vagy 1 átszállással 99 900 Ft-tól (AZ AKCIÓNAK VÉGE)

LOS ANGELES: közvetlenül vagy 1 átszállással 99 900 Ft-tól (AZ AKCIÓNAK VÉGE)

Ennek a cikknek nincs szüksége nagyobb bevezetésre, se végszóra! A lényeg, hogy most nagyon olcsón foglalhatod le repjegyed Los Angelesbe. Csak hogy pontosak legyünk egy rövid átszállással Londonban 99 900 Ft-ért, közvetlenül Bécsből pedig 107 900 Ft-ért repületsz. Nem is húzzuk az időd, csak még annyit elárulnánk, hogy foglalj gyorsan, mert ezek a repjegyek sem lesznek itt örökké.

Advertisement

Los Angeles 1 átszállással 99 900 Ft-ért

Időpontok: novembertől – márciusig

Bécs 1 átszállás Los Angeles 1 átszállás Bécs
London London
99.900 Ft-ért Foglalj

Los Angeles közvetlenül 107 900 Ft-ért

Időpontok: augusztus végétől – október elejéig

Bécs Közv. járat Los Angeles Közv. járat Bécs
107.900 Ft-ért Foglalj

Los Angeles, Sequoia, Yosemite és San Francisco. Mindez kevesebb, mint egy hét alatt? A legtöbben azt mondanák, hogy lehetetlen és Kaliforniát teljes egészében ki kell élvezni. Egyetértünk! De mi van akkor, ha időszűkében vagy? Megmutatjuk, hogyan hozhatod ki a legtöbbet utazásodból

Az, hogy milyen közlekedési eszközzel a legjobb a repülőtérre utazni, nem mindenkinél jelenti ugyanazt. Léteznek azonban objektív szempontok (ár, menetrend), amelyekkel csak nehéz lenne ellenkezni. Ezért, most olyan információkat gyűjtöttünk össze egy cikkbe, melyek válaszul szolgálnak majd a sokszor feltett kérdésre: „Hogyan jutok el a repülőtérre?”


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - a foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre
To Top