Connect with us

Király repjegyek

Retúr repjegy Londonba 5 855 Ft-tól! (májusi időpontok)

Retúr repjegy Londonba 5 855 Ft-tól! (májusi időpontok)

London, az Egyesült Királyság szíve és lelke. Imádjuk őt télen, nyáron! Most itt az idő, hogy tavasszal lopja el a szívünket! Alább szuper időpontokat és még szuperebb árakat találsz Budapestről, ráadásul egész májusban. Fedezd fel az elegáns Covent Garden kiváló éttermeit és csillogó boltjait, vagy Camden bohém és laza negyedét. Nem fogod megbánni!

Advertisement

Honnan? Budapest

Kivel? Ryanair

Mikor? Egész májusban

Akciós repjegyek Londonba!

Mit nem szabad kihagyni?

London a világ egyik leglátogatottabb városa, ami nem meglepő, hiszen mindenki számára tartogat valamit. Egyszerre ultramodern és bohém, kedves és méltóságteljesen királyi. Miért is ne fedeznéd fel az egyik ránk váró hosszú hétvégén? Mint mindig most segítünk neked abban, hogy mikként fedezd fel a várost.

Notting Hill sokak kedvenc városrésze Londonban. Békés, hangulatos negyed, ami híresen hírhedt csodaszép, színpompás házairól. Állj meg itt pár pillanatra, készíts pár fotót az Instagramra, majd igyál meg egy finom koktélt a Callooh Callay-ban. A bárt a Rivington street-en találod, fél lábbal észak és kelet London között. De ha másfajta, stílusos pihenőre vágysz, akkor a Victoria and Albert Museumot javasoljuk.

Akár először keresed fel ezt a szépséges várost, vagy visszatérő vendégként látogatod meg, alábbi kisokosaink is segítségedre lehetnek.

Utazási okmányok

Londonba személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel is utazhatsz.

Tipp alkalmazásra

Revolut

Van egy hasznos tippünk a számodra, mégpedig a Revolut fizetési szolgáltatás, Európa leggyorsabban növekvő pénzügyi technológiája. Az igényes utazók kedvence, de használata azok számára is célszerű, akik csak alkalmanként vagy minimálisan utaznak. Egy brit fintech startupról, vagyis korai fázisú vállalkozásról van szó, amely az utóbbi években rendkívüli népszerűségnek örvend. Annyira, hogy a Revolutot banki licenciával látta el az Európai Unió.

CityMapper London

Légy felkészült és használd a CityMappert a városban! A CityMapper London a város összes közlekedési lehetőségét egy praktikus térképé egyesíti, lehetővé téve ezzel az ár és az utazási idő összehasonlítását. Töltsd le a telefonodra még az utazás megkezdése előtt!


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Szardínia retúrjegy a főszezonban Budapestről már 10 480 Ft-tól! https://t.co/322y3wJP4wMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 óra
Indonézia: A belépéshez már nem szükséges PCR-teszt https://t.co/MxwSKosdtxMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
Európa 20 legszebb UNESCO helyszíne https://t.co/KYsTdBZFhsMennyi ideje jött ki ez a hír? 6 nap
Turkish Airlines egzotikus repjegyek most akár 114 900 Ft-tól! https://t.co/VC0dhvMogcMennyi ideje jött ki ez a hír? 6 nap
Vietnamba úgy utazhatunk, mint a járvány előtt https://t.co/OyV3DM4xucMennyi ideje jött ki ez a hír? 6 nap
Mykonos retúr repjegyek Budapestről 22 885 Ft-tól (nyári időpontok) https://t.co/XqsalLuV2zMennyi ideje jött ki ez a hír? 7 nap
Dreamliner-rel egyszerűen jobb repülni. Így repültünk a LOT-tal Amerikába https://t.co/4PPxq3KwWpMennyi ideje jött ki ez a hír? 7 nap
Csodálatos Bologna: 5+ tipp Toszkána egy darabjának megismeréséhez https://t.co/nGFB15YBa9Mennyi ideje jött ki ez a hír? 1 hét
A gyönyörű Dubrovnik Bécsből 16 885 Ft-tól (júniusban) https://t.co/sskLsygAohMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 hét
Spanyolország kisokos: tippek, látnivalók + akciós repjegyek https://t.co/fMinpqyVx5Mennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hét
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top