Connect with us

Hírek

Két részeg turista az Eiffel-toronyban töltött egy éjszakát

Két részeg turista az Eiffel-toronyban töltött egy éjszakát

A biztonsági őrök két amerikai turistát találtak hétfő délelőtt egy olyan helyen, amely általában megközelíthetetlen a nyilvánosság számára. A hírek szerint nem sikerült elhagyniuk az Eiffel-tornyot, és valahol a második és a harmadik emelet között maradtak az éjszakára.

A páros kifzette a belépőjegyeket az emlékműbe és lefelé menet átlépték a kordonokat. A biztonsági őrök ébresztették fel a két férfit, akik hétfői nyitás előtt vették őket észre – írja a Guardian. A rendőrség tűzoltókat is küldött a helyszínre. Ezt követően a két amerikai turistát a rendőrségre vitték.

Ez is érdekelhet:

Repjegyek Párizsba:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top