Connect with us

Király repjegyek

A sarki fény nyomában: Izland Bécsből 35 380 Ft-tól

A sarki fény nyomában: Izland Bécsből 35 380 Ft-tól

Izland varázslatos sziget. Teljesen mindegy, mikor vágsz neki, egy hihetetlen természeti előadásban lesz részed. Pont az a hely, amely még a nem kívánatos, viharos időjárás ellenére is vonzza a turisták hadait. Gejzírek, vulkánok, gleccserek, lagúnák és ez mind egy helyen. Nem az a klasszikus hely, ahol körbejárod a látnivalókat, majd megkóstolsz egy két helyi finomságot. Izlandra az élmények miatt megyünk! Ha ősszel vagy a tél folyamán látogatsz el ide, a varázslatos sarki fény lesz a jutalmad. De az utazás előtt még jól jönne pár hasznos tipp? Nézd meg beszámolónkat, ahol nemcsak a természeti látnivalókról találsz hasznos információkat.

Izland Bécsből:

Izland az egyik legbarátságosabb ország a világon, a helyiek rendkívül kedvesek és nagyon szívesen csatlakoznak a turistákhoz a helyi sörözőkben. Szeretnél tudni pár érdekességet Izlandról? Az izlandiak hisznek a tündékben, átlagosan minden negyedik évben vulkánkitörésre számíthatunk, a sör 1989-ig illegális volt és nincsenek erdők!

A sziget őrzi kulturális örökségét és érintetlen atmoszféráját, erről az is árulkodik, hogy se Starbucksot se McDonald´s-t nem találsz a szigeten. Izland az egyetlen nyugat-európai ország, ahol nincs jelen ez a két márka.

Mindenképp nézd meg a Hallgrímskirkja templomot, aminek alakja a láva áramlására hasonlít és kösd össze egy rövid kirándulással a forró kék lagúnába. Nemcsak a művészek kedvelik a Reykjavík Művészeti Múzeumot és az Izlandi Fallusz Múzeumot. Az Arany Kör (Golden Circle) körülbelül 300 km hosszú út és kötelező, de ha több időt szánsz a szigetre akkor mindenképp járd körbe. Nemzeti parkok, folyók, vízesések, gejzírek várnak. Két dolog viszont ne maradjon otthon, a fényképezőgép és a túracipő.

Izland

Izland

Izland


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top