Connect with us

Király repjegyek

Hoppá! Szardínia retúrjegy már 21 025 Ft-tól!

Hoppá! Szardínia retúrjegy már 21 025 Ft-tól!

Szardínia vadregényes, érintetlen természete, a strandok homokjának finomsága, az északkeleti sarkon megbúvó Smaragd-part eleganciája, a misztikus építmények, a finom borok és a szárd konyha remekei… Nem csak a nyári forróságban élvezhetőek! Retúrjegyedet Pozsonyból, Bécsből vagy Budapestről már 21 025 Ft-tól megvásárolhatod.

Olcsó repülőjegy Algheróba!

Honnan? Pozsony, Bécs, Budapest

Kivel? Ryanair, vagy Wizz Air

Mikor? Pozsonyból és Bécsből több tavaszi időpont

Példa dátumok:

március 24 – április3 vagy április 24 – május 1 (Pozsonyból)

Kisokosunk most is rendelkezésedre áll!

Az imádott olasz tengerpart

Tipp alkalmazásra:

Revolut

Van egy hasznos tippünk a számodra, mégpedig a Revolut fizetési szolgáltatás, Európa leggyorsabban növekvő pénzügyi technológiája. Az igényes utazók kedvence, de használata azok számára is célszerű, akik csak alkalmanként vagy minimálisan utaznak. Egy brit fintech startupról, vagyis korai fázisú vállalkozásról van szó, amely az utóbbi években rendkívüli népszerűségnek örvend. Annyira, hogy a Revolutot banki licenciával látta el az Európai Unió.

Utazási okmányok

Olaszországba személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel is utazhatsz.

Mikor érdemes a szigetre utazni?

Szardínia számos meglepetéssel szolgál az utazóknak. A szigetnek mediterrán éghajlata van, ami hosszú és meleg nyarat, valamint enyhe telet jelent. Emellett elkerülik az erősebb hidegfrontok, a partvidéken pedig csak nagyon ritkán havazik. Május és október a legkedvezőbb hónapok a túrázásra, a hegymászásra, de még a szörfözésre is. Július és augusztus telt házat jelent a szigeten… Ha jobban szereted, ha kevesebb a turista, akkor a tavaszi, őszi és a téli hónapok lesznek a befutók.

Mit nem szabad kihagyni?

Szardínia szigetén mindent megtalálsz. Olaszországban itt várnak a legszebb és legtisztább strandok, ugyanakkor a sziget széleskörű feltérképezéséhez érdemes autót bérelni. Szardínia Európa legősibb területei közé tartozik, amelyet számos népcsoport birtokolt. A római, föníciai, katalán múlt egy darabját mind megtalálhatjuk a szigeten, csak nyitott szemmel kell járnunk!

A szárd gasztronómia

Articsóka, orata, civraxiu, malloreddus… Csak néhány azokból a finomságokból, amelyeket mindenképp meg kell kóstolnunk, ha a szigeten járunk. A szárd ételek évszázados hagyományokat őriznek, utánozhatatlan ízvilágot adva ezzel a különleges finomságoknak. A szárd konyha gazdag és fűszeres ízeihez pedig, a szárd borok passzolnak leginkább. De csak okosan!

Látogassunk meg egy nurágit!

Nem kit, hanem mit… Még a Római Birodalom előtti időszakban az ún. nurági civilizáció élt a szigeten, ebből a korból maradt fenn körülbelül 8000 gránit- és bazaltkövekből épült nurági. A tudósok a mai napig találgatják, pontosan milyen okból hozták őket létre. Kihagyhatatlan már csak azért is, mert egyedül Szardínián láthatod őket.

Érintetlen természet, a Capo Caccia

A meredek mészkősziklás és bámulatos kék tenger fantasztikus panorámája tárulhat elénk, ha Algherótól nyugatra vesszük az irányt. Nem csak a szirtekről, de a tengerről nézve is lenyűgöző látványt nyújtanak. Itt található a híres Neptun cseppkőbarlang is, amit a sziklafokokon kanyargó lépcsősoron lehet megközelíteni. A vállalkozó kedvűek sétahajóval is megközelíthetik a barlangot, aminek bejárata közvetlen a tengerszinten található.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top