Connect with us

Uncategorized

HAWAII repjegyek Lengyelországból 189 900 Ft-tól

HAWAII repjegyek Lengyelországból 189 900 Ft-tól

Hawaii még mindig sok “leg”-gel rendelkezik. Hisz ez az egyik legszebb, legkeresettebb és legjobb úti cél a világon. A látnivalók, a vulkanikus természeti csodák, a hatalmas hullámok, amelyek minden szörfös titkos álma, de a nyugodtabb strandok is, amelyek ideálisak családi nyaralásokra. Kihagyhatatlan úti cél és mindenki bakancslistáján ott kell hogy legyen. Nem húzzuk tovább az időt, találtunk pár szuper repjegyet, bár nem budapesti indulásról van szó. Honoluluba, Mauiba és Konaba Krakkóból vagy Katowicéből repülhetsz, HAWAII viszont megéri a fáradságot! Na, találkozunk ott?

Advertisement

Akciós repjegyek Hawaiira

Honolulu a Waikiki strand miatt lett ismert. A városban enyhe, trópusi az éghajlat és a hőmérséklet szinte változatlan egész évben. Átlagosan körülbelül 28-30 °C. A víz nyári átlagos hőmérséklete 27 °C, télen pedig 25 °C.

Bár tökéletes úti cél a pihenésre, kár lenne kihagyni a szigetek megannyi látnivalóit, mint Molokai parti sziklák, Waimea Canyon és világhírű tengerpartjait, amelyek a ranglisták élén helyezkednek el!

Revolut

Van egy hasznos tippünk a számodra, mégpedig a Revolut fizetési szolgáltatás, Európa leggyorsabban növekvő pénzügyi technológiája. Az igényes utazók kedvence, de használata azok számára is célszerű, akik csak alkalmanként vagy minimálisan utaznak. Egy brit fintech startupról, vagyis korai fázisú vállalkozásról van szó, amely az utóbbi években rendkívüli népszerűségnek örvend. Annyira, hogy a Revolutot banki licenciával látta el az Európai Unió.

A Revoluttal különösen azok tudnak pénzt megspórolni, akik gyakran váltanak valutát, azaz rendszeresen van szükségük hazaitól eltérő pénznemre. Nekik nem kell magyaráznunk, hogy jó árfolyamot kifogni nem mindig egyszerű. Míg a bankokban, de a pénzváltókban is bankközitől eltérő, sok esetben jóval magasabb árfolyamon tudsz devizát váltani, addig a Revoluttal ez bankközi árfolyamon történik meg.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - a foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Király repjegyek

Málta Bécsből 9 900 Ft-tól

Szerző február 24, 2020

Király repjegyek

Tel Aviv retúrjegy Budapestről most 21 000 Ft-tól

Szerző február 21, 2020

Király repjegyek

Kerüld el a turistacsapdát! Mallorca tavasszal 9 800 Ft-tól!

Szerző február 21, 2020
Advertisement
Advertisement
To Top