Connect with us

Hírek

Fedélzeti tárgyak árusításába fogott a British Airways

Fedélzeti tárgyak árusításába fogott a British Airways

Fedélzeti tárgyak árusításába fogott a British Airways. Története során először döntött úgy, hogy a repülésrajongóknak alkalmat kínál fedélzeti használati tárgyainak megvásárlására. A tárgyakat a What a buy honlapon lehet megrendelni november 23-a óta.

Nem mindennapi lehetőséget kínál számunkra a British Airways. A rajongóknak kedvezve most alkalmat kínál fedélzeti használati tárgyainak megvásárlására. Az eladó termékek között olyan különlegességeket is találni, mint a légitársaság első osztályon használt William Edwards-tányérok, tálak és csészék. Az étkészleteken kívül azonban a fedélzeten kiosztott takarókat is meg lehet vásárolni.

Ha pedig az érdeklődő ennél is jobbra vágyik, akkor megvásárolhatja a limitált példányszámban elérhető fedélzeti catering-kocsikat, amelyeket egykor a légitársaság Boeing 747-esein használtak. A fedélzeti tárgyakat a What a buy internetes oldalon lehet megrendelni november 23-a óta.

fedélzeti használati tárgyainak

Carolina Martinoli, a British Airways brand- és ügyfélélmény-igazgatója elmondta: „Ez hihetetlen egyszeri alkalom arra, hogy az emberek saját otthonukban British Airways-hangulatot varázsoljanak. Örülünk, hogy most ajánlhatjuk fel ezt a lehetőséget, így az emberek emlékezetessé tehetik a karácsonyt ebben a nehéz évben.”

Korábban a British Airway arról számolt be, hogy nem árusítják többé a Marks and Spencer ételeit a légitársaság rövid távú járatain.

(Forrás: aiportal.hu, A fénykép forrása: https://www.britishairways.com/)

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top