Connect with us

Hírek

Már az Eurowings is COVID-19 biztosítást kínál!

Már az Eurowings is COVID-19 biztosítást kínál!

Az Eurowings felzárkózik a nagyobb légitársaságokhoz: ingyenes COVID-19 biztosítást kínál utasai számára. A biztosítást minden lefoglalt járatra felajánlja 2021-ig. Mutatjuk a részleteket.

Már biztos, a Covid-19 biztosítási termék lesz az egyik legújabb utazási trend. Az Eurowings némiképp lemaradva más légitársaságoktól, de új programjának részeként már ő is ingyenes COVID-19 biztosítást kínál utasai számára. A biztosítást a légitársaság a HanseMerkurral együttműködve 2021 végéig minden járatra elérhetővé teszi, ugyanakkor csak a szeptember 27-e előtt végzett foglalásokra lesz érvényes. A cég által kínált biztosítás több szempontból is védi az utast. A biztosítás fedezné többek között a koronavírus kezelésének költségeit a rendeltetési helyen, vagy a határszabályok megváltozása miatt meghosszabbított tartózkodást – írja a Simple Flying.

A bevezetést kommentálva Jens Bischof, az Eurowings vezérigazgatója elmondta:

„Az emberek repülni és utazni akarnak, de nagyobb biztonságra is vágynak. Ezt egy új COVID-19 biztosítás formájában mi fel is kínáljuk számukra.”

A düsseldorfi székhelyű Eurowings diszkont légitársaság, a Lufthansa-csoport tagja. Belföldi és nemzetközi járatokat egyaránt üzemeltet. Emellett több hosszú távú, interkontinentális járatot is, olyan népszerű nyaralóhelyekre, mint például a Karib-térség vagy Thaiföld. Az egyre szigorúbb utazási szabályok miatt azonban a tervezettnél kevesebb repülőgéppel üzemel majd a téli menetrendi időszakban. Jens Bischof vezérigazgató az Aero.de beszámolója szerint úgy nyilatkozott, a tervek szerint mindössze 50 repülőgépük lesz aktív a téli időszakban. A Eurowings a járvány előtt mintegy 150 repülőt üzemeltetett.

További híreink:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top