Connect with us

Hírek

Már az Eurowings is COVID-19 biztosítást kínál!

Már az Eurowings is COVID-19 biztosítást kínál!

Az Eurowings felzárkózik a nagyobb légitársaságokhoz: ingyenes COVID-19 biztosítást kínál utasai számára. A biztosítást minden lefoglalt járatra felajánlja 2021-ig. Mutatjuk a részleteket.

Advertisement

Már biztos, a Covid-19 biztosítási termék lesz az egyik legújabb utazási trend. Az Eurowings némiképp lemaradva más légitársaságoktól, de új programjának részeként már ő is ingyenes COVID-19 biztosítást kínál utasai számára. A biztosítást a légitársaság a HanseMerkurral együttműködve 2021 végéig minden járatra elérhetővé teszi, ugyanakkor csak a szeptember 27-e előtt végzett foglalásokra lesz érvényes. A cég által kínált biztosítás több szempontból is védi az utast. A biztosítás fedezné többek között a koronavírus kezelésének költségeit a rendeltetési helyen, vagy a határszabályok megváltozása miatt meghosszabbított tartózkodást – írja a Simple Flying.

A bevezetést kommentálva Jens Bischof, az Eurowings vezérigazgatója elmondta:

„Az emberek repülni és utazni akarnak, de nagyobb biztonságra is vágynak. Ezt egy új COVID-19 biztosítás formájában mi fel is kínáljuk számukra.”

A düsseldorfi székhelyű Eurowings diszkont légitársaság, a Lufthansa-csoport tagja. Belföldi és nemzetközi járatokat egyaránt üzemeltet. Emellett több hosszú távú, interkontinentális járatot is, olyan népszerű nyaralóhelyekre, mint például a Karib-térség vagy Thaiföld. Az egyre szigorúbb utazási szabályok miatt azonban a tervezettnél kevesebb repülőgéppel üzemel majd a téli menetrendi időszakban. Jens Bischof vezérigazgató az Aero.de beszámolója szerint úgy nyilatkozott, a tervek szerint mindössze 50 repülőgépük lesz aktív a téli időszakban. A Eurowings a járvány előtt mintegy 150 repülőt üzemeltetett.

További híreink:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

Sziasztok! Bianka vagyok, a Comenius Egyetem végzős hallgatója. Életfilozófiám, hogy a kreativitás minden dolog alapja. Mindennek a jó oldalát keresem, tudatos optimistának tartom magam. Kultúra rajongó vagyok, szeretem az irodalmat és a balettet. Szeretek kirándulni, új embereket, helyeket megismerni, az olasz konyhát, szinte minden desszertet… Jógázom, és szinte mindig pötyögök valamit a klaviatúrán.

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Egy kis Zanzibár jövőre? Retúrjegy 197 900 Ft-ért! (december-június) https://t.co/DU1BhI6XkrMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
Málta negatív PCR-tesztet kér a magyaroktól https://t.co/5CFveaMVGZMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
Koronavírus: radikális intézkedések Csehországban és Szlovákiában https://t.co/YjMDnBIcSTMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
Digitális egészségügyi útlevéllel kísérleteznek a légitársaságok https://t.co/LKDPsqlp9YMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
Programajánló: az év kedvenc városai a világutazók szerint https://t.co/14uoKfyFAcMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
NAP AJÁNLATA: 4*-os wellness Siófokon 25 900 Ft-tól! https://t.co/TqxgcwUuotMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Költőpénzt ad számunkra ez a coloradói üdülőváros, ha meglátogatjuk https://t.co/zM9lRWdfgXMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Csempésző férfit fogtak egy indiai reptéren. Bizarr helyen vitte volna át az aranyat https://t.co/cVaGcZwlP9Mennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Szerdától lezárják Írországot https://t.co/QbFkAjLgWJMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Madeira egész évben olyan, mint egy virágokkal teli kert https://t.co/4hWe45WqmLMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top