Connect with us

Hírek

A Finnair megkönnyíti az utazást: kedvezményes tesztelést kínál

A Finnair megkönnyíti az utazást: kedvezményes tesztelést kínál

A Finnair Airlines a hétvégén jelentette be, hogy partnerségre lépett egy finn egészségügyi vállalattal, a Tervestalo-val. A légitársaság gyors hozzáférést kíván nyújtani az utasoknak a COVID-19 teszteléséhez az utazás előtt és után – különösen a világ magas kockázatú régióiba utazó és onnan hazatérő partnereinek. A kedvezményes áron kínált koronavírus-teszteket akár hűségpontjaikkal is kifizethetik a Finnair utasai. Mutatjuk a részleteket.

COVID-19 biztosítási termék népszerűsége mellett, úgy tűnik most a kedvezményesen elvégzett koronavírus-tesztek kerülhetnek előtérbe. A Finnair nemrégiben jelentette be, hogy partnerségre lépett egy finn egészségügyi vállalattal, a Tervestalo-val, hogy kedvezményes tesztelési lehetőséget kínáljon utasai számára. Az utasok a Finnair weboldalán keresztül tudják felvenni a kapcsolatot, illetve kiválasztani a hozzájuk legközelebb eső tesztközpontot. Helsinki környékén 24 óra alatt, az ország más részein 36 óra alatt készülnek el a teszteredmények.

A szolgáltatás szeptember 28-tól lesz elérhető, a Finnair utasai a repülőjegyük bemutatásával 10 százalékos, míg a Gold, Platinum és a Platinum Lumo tagok 15 százalékos kedvezményben részesülhetnek a tesztek árából. Ugyanakkor a tesztelés költségeit akár hűségpontjaikból is kiegyenlíthetik a Finnair utasai.

Ha az Egyesült Államok újranyitja határait Európával szemben és bevezeti például a kötelező tesztelést, akkor ez az alternatíva érdekes lehet a New York-i, de például a Kaliforniába tartó járatok utasainak a számára is. A légitársaság többek között arról is biztosítja a partnereit, hogy az új lehetőség bevezetése előtt megvizsgálják az országok követelményeit a tesztek tekintetében, hogy az utasokat semmilyen kellemetlenség ne érje úti céljukon. A tesztek pontos ára egyenlőre nem ismert.

(Forrás: SimpleFlying)

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top