Connect with us

Hírek

Hosszú csatlakozási idő? Az Emirates ingyenesen szállást biztosít számodra

Hosszú csatlakozási idő? Az Emirates ingyenesen szállást biztosít számodra

Az Emirates légitársaság december 1-jétől ingyenesen szállást kínál azon utasainak, akiknek tíz óránál többet kell eltölteniük a járatok közötti átszálláskor, függetlenül attól, hogy turista vagy üzleti osztályon repülnek-e.

Az Emirates légitársaság a Dubai Connect elnevezésű programján belül, ingyenesen szállást kínál azon utasainak, akiknek tíz óránál többet (de kevesebb mint huszonnégy órát) kell várniuk az átszállásra. A szolgáltatás minden új és már meglévő foglalásra, valamint az összes kabinosztályra érvényes, amelynek utazási ideje december elseje utáni. Emellett biztosítja a transzfer a hotel és a repülőtér között és az emírségekbeli vízumot is.

Az Emirates oldalán olvasható, hogy a koronavírus-járvány miatt megváltozott menetrend, valamint az esetleges hosszabb várakozási időt szeretnék így megkönnyíteni az utasoknak. A légitársaság közlése szerint azok, akik élni szeretnének a szolgáltatással, de valamilyen okból nem tudják elhagyni a repülőteret, lehetőségük van igénybe venni a Dubai Connect várót.

A légitársaság a járvány kitörésekor számos intézkedést vezetett be annak érdekében, hogy utasai a járvány idején is a lehető legnagyobb biztonságban repülhessenek. Az utasok ingyenes higiéniai készletet kapnak, amely maszkot, kesztyűt, antibakteriális törlőkendőt és kézfertőtlenítőt is tartalmaz. A dubaji reptérten pedig már érintésmentes technológiák is az utasok rendelkezésére állnak. A légitársaság jelenleg mintegy 90 célállomásra közlekedik.

(Forrás: SimpleFlying)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top