Connect with us

Hírek

Ismét látogatható lesz az Eiffel-torony

Ismét látogatható lesz az Eiffel-torony

December 16-tól ismét látogatható lesz az Eiffel-torony. A nevezetességet Franciaországban az október 30-án kihirdetett általános karantén feloldásának jegyében nyitják újra.

Advertisement

“Örömmel várom Önöket ismét december 16-tól 10.30 és 18.30 között (belépés 17.15-ig)!” – olvasható Franciaország és a világ egyik leglátogatottabb nevezetességének Twitter-oldalán. A nevezetességet Franciaországban október 30-án kihirdetett általános karantén feloldásának jegyében nyitják újra. A 131 éves Eiffel-torony naponta átlagosan 25 ezer turistát vonz. Az idén azonban a koronavírus-járvány miatt a látogatottság az előző évhez képest 80 százalékkal, a forgalom pedig 70 százalékkal esett vissza.

A következő lazítás az országban december 15-én a színházak, mozik és múzeumok újranyitása lesz, aznaptól már csak este 9 és reggel 7 óra között lesz érvényben lakhelyelhagyási tilalom.

Eiffel-torony Párizs

Franciaországban az Európai Unió országaiból (illetve a hasonló elbírálás alá eső oszágokból) a beutazás 2020. augusztus 1-étől korlátozásmentes, sem karantén, sem tesztkötelezettség nincs. A belépőktől azonban úgynevezett „becsületbeli nyilatkozatot” kérnek, amelyben kijelentik, hogy nem rendelkeznek a koronavírus tüneteivel. 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Természeti kincsünk a világ álom úti céljai között. Ez Hortobágy… https://t.co/a2YQHyfFbqMennyi ideje jött ki ez a hír? 55 perc
Hova utazhatunk: friss ajánlások és tilalmak (COVID-19) https://t.co/9IIXnXmwkXMennyi ideje jött ki ez a hír? 21 óra
“Dubaj ura a helyzetnek” – továbbra is biztonságos úti cél, foglalj repjegyet most 90 188 Ft-tól! https://t.co/57D04qq1n5Mennyi ideje jött ki ez a hír? 22 óra
10 hely, ahol a könnyűbúvárkodás igazi élmény https://t.co/s6zkaET4FEMennyi ideje jött ki ez a hír? 23 óra
NAP AJÁNLATA: Húsvét Dominikán? Egzotikus nyaralás 142 046 Ft-tól! https://t.co/2mhb6uNi9KMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
Cári emlékvonat indul Jekatyerinburg és Alapajevszk között https://t.co/qXpm5ezHJRMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
NAPI HOPPÁ: Ezer darab hajóutat sorsol ki a Virgin Voyage https://t.co/OE3o4tGzxtMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
Kedvezményt kapnak a Wizz Air utasai a reptéri COVID-tesztközpontban https://t.co/dScJC9cY3jMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
10 különböző úti cél a kalandvágyóknak https://t.co/dVOLXrZQ47Mennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Élmények a világ körül: Alaszka repjegyek 139 900 Ft-ért! https://t.co/ySAC4hcGAQMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top